Quantcast

Αρχίζουν ξανά τα γυρίσματα για το τηλεοπτικό Lord of the Rings, ίσως καταφέρουμε να το δούμε κάποτε

Στη Νέα Ζηλανδία φυσικά, πού αλλού;

THE NERDSTREAM

29 Σεπτεμβρίου 2020

Είναι μια μυθική παραγωγή πλέον. Η τηλεοπτική μεταφορά του Lord of the Rings του J.R.R. Tolkien για τη μικρή οθόνη εκ μέρους της Amazon θρυλείται πως έχει συνολικό μπάτζετ σχεδόν 1 δις δολάρια, νούμερο αστρονομικό ακόμα και για το μεγαλύτερο κινηματογραφικό blockbuster. Ε, το τελευταίο πράγμα που είχε ανάγκη μια τέτοια παραγωγή ήταν μια παγκόσμια πανδημία, προφανώς.

Μετά από μια μεγάλη αναγκαστική διακοπή, μαθαίνουμε ότι τα γυρίσματα ξεκίνησαν ξανά για τη σειρά. Κι όχι τώρα μάλιστα, αλλά ήδη εδώ και 2 μήνες, όταν η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας (φυσικό χώρο του franchise) έδωσε την άδεια για να συνεχιστεί η παραγωγή. Όπως είναι αναμενόμενο, η διακοπή της παραγωγής σίγουρα θα επηρεάσει και το χρονοδιάγραμμα της σειράς, οπότε ελπίζουμε κάποτε να καταφέρουμε να δούμε αυτό το μαμουθικό πράγμα που λέγεται τηλεοπτικό LOTR.

Στο μεταξύ, η Νέα Ζηλανδία φιλοξενεί επίσης τα γυρίσματα διαφόρων παραγωγών του Netflix, όπως το remake του anime Cowboy Bebop και το Sweet Tooth, τα οποία επίσης ξανάρχισαν την παραγωγή τους εκεί τον τελευταίο καιρό. Αν θέλετε να μάθετε πώς η Νέα Ζηλανδία μετατράπηκε σε παράδεισο κινηματογραφική παραγωγής (και με τι εργατικό/ανθρώπινο κόστος), τότε καθαρίστε το πρόγραμμά σας και δείτε την εξής εξαιρετική σειρά βίντεο της αγαπημένης Lindsay Ellis:

Best of internet