Quantcast

Ετοιμάζεται ήδη solo σειρά Suicide Squad με τον John Cena, ένα χρόνο πριν δούμε καν τη νέα ταινία

Λίγο υπομονή ρε παιδιά

THE NERDSTREAM

25 Σεπτεμβρίου 2020

Δεν κρατιούνται τα στούντιο κι οι πλατφόρμες, κι απ΄ό,τι φαίνεται δε σκοπεύουν να ηρεμήσουν μέχρι να μας σπαμάρουν αλύπητα με όσες παραπάνω υπερηρωικές παραγωγές μπορούμε να αντέξουμε. Στην ατελείωτη λίστα sequels, prequels και spinoffs λοιπόν έρχεται να προστεθεί κι άλλο ένα με το Suicide Squad.

Σε περίπτωση που σας είχε ξεφύγει, θυμίζουμε ότι το franchise της Warner και της DC ετοιμάζεται για ένα reboot δια χειρός του λατρεμένου James Gunn, που αποφασίστηκε όταν εκείνος είχε απολυθεί προσωρινά από τη Marvel και τη Disney. Τώρα λοιπόν όμως ο μαν έχει στα χέρια του τόσο το Guardians of the Galaxy όσο και το Suicide Squad. Δροσερός.

Προχτές, που λέτε, το HBO Max ανακοίνωσε πως διάλεξε ήδη έναν χαρακτήρα του reboot για δική του solo σειρά, κι αυτός είναι ο εξαιρετικά λαοφιλής John Cena στο ρόλο του Peacemaker. Το επερχόμενο action comedy αποφασίστηκε ήδη, σχεδόν έναν χρόνο πριν την κυκλοφορία του νέου Suicide Squad τον Αύγουστο του 2021, και στο τιμόνι της παραγωγής (με σενάριο και σκηνοθεσία) θα βρίσκεται ο ίδιος ο Gunn, πράγμα ευχάριστο φυσικά. Ίδωμεν.

Best of internet