Quantcast

Άλλο ένα χρόνο αναβολή παίρνει η συνέχεια του Atlanta, γιατί ο κόσμος είναι ένα άδικο μέρος

Αλλά τουλάχιστον η 3η κι η 4η σεζόν θα γυριστούν μαζί

THE NERDSTREAM

10 Σεπτεμβρίου 2020

Πολλά πράγματα αναβλήθηκαν στο πεδίο του σινεμά και της τηλεόρασης λόγω του κορονοϊού, αλλά κάποια πόνεσαν περισσότερο από άλλα. Ας πούμε, ο Donald Glover είναι ένας εξαιρετικά πολυάσχολος άνθρωπος, οπότε μετά από συνεχείς αναβολές πέρσι το καλοκαίρι χαρήκαμε που μάθαμε ότι η παραγωγή του Atlanta επρόκειτο να ξεκινήσει ξανά στις αρχές του 2020.

Φυσικά, ο covid είχε άλλα σχέδια, κι έκτοτε είχαμε μια σχετική σιγή ιχθύος για το αγαπημένο πρότζεκτ. Τελικά, χτες το τηλεοπτικό δίκτυο FX ανακοίνωσε πως τα γυρίσματα για το Atlanta θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2021 με το καλό, ενώ συνεχίζει να ισχύει η απόφαση πως θα ετοιμάσουν μαζί την 3η και την 4η σεζόν της σειράς.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, κι αφού η διπλή σεζόν σημαίνει περισσότερο χρόνο για την παραγωγή (συνολικά θα γυριστούν 16 επεισόδια μαζεμένα που έπειτα θα σπάσουν σε δύο κύκλους), θα είμαστε τυχεροί αν καταφέρουμε να δούμε νέο κύκλο Atlanta μέσα στο 2021, τρία χρόνια μετά τη δεύτερη σεζόν. Τουλάχιστον ελπίζουμε ακόμα σε ταινία Community.

Best of internet