Quantcast

Έφτασε η ώρα για την πρώτη τηλεοπτική σειρά του Arnold Schwarzenegger

Την όρεξή του να ‘χουμε στα 73

THE NERDSTREAM

2 Σεπτεμβρίου 2020

Τα έχει κάνει όλα o Arnold Schwarzenegger. Ξεκίνησε ως μποντιμπίλντερ. Ήταν ο σπουδαιότερος χολιγουντιανός action star των 80s και των 90s. Έγινε κυβερνήτης της Καλιφόρνια για μια οκταετία. ΟΚ, δεν τα έχει κάνει όλα, αυτά τα τρία έχει κάνει. Αλλά δεν είναι καθόλου λίγα, αν μας ρωτάτε.

Κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ, όμως, ήταν το να πρωταγωνιστήσει σε μια τηλεοπτική σειρά. Ε, τώρα ήρθε η ώρα και γι’ αυτό, αφού ούτως ή άλλως όλα τα μεγάλα ονόματα της μεγάλης οθόνης στρέφονται πλέον αργά ή γρήγορα και στη μικρή. Όπως μας ενημέρωσε το Deadline, ο Arnie ετοιμάζεται για μια κατασκοπική περιπέτεια όπου θα είναι πρωταγωνιστής και παραγωγός.

Ο Schwarzenegger έκλεισε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής Skydance TV για να εμφανιστεί στη σειρά ως πατέρας κατάσκοπος που συνεργάζεται με την επίσης κατάσκοπο κόρη του. Επικεφαλής του πρότζεκτ είναι ο Nick Santora, ο οποίος στο παρελθόν έχει δημιουργήσει το Scorpion ενώ έχει εκτελέσει επίσης χρέη σεναριογράφου σε σειρές σαν το The Sopranos και το Prison Break.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε τίποτα περισσότερο για το πρότζεκτ, αλλά κρίνοντας από το παρελθόν σταθερής συνεργασίας της Skydance με το Netflix τότε το πιθανότερο είναι πως θα δούμε τη σειρά στη streaming πλατφόρμα κάποια στιγμή στο μέλλον.

Best of internet