Quantcast

Τέλος η Sabrina από το Netflix, έρχεται μέσα στη χρονιά το φινάλε της σειράς

Καληνύχτα γλυκιά μάγισσα

THE NERDSTREAM

9 Ιουλίου 2020

Αυτό ήταν, φίλες και φίλοι. Η μαγική, σατανιάρικη, teen ιστορία της Sabrina φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Όπως μαθεύτηκε χτες, το Chilling Adventures of Sabrina πρόκειται να ολοκληρωθεί με την 4η σεζόν του μέσα στο 2020 στο Netflix, αφού η streaming πλατφόρμα πήρε την απόφαση να σταματήσει τη σειρά.

Όπως ανακοίνωσε ο δημιουργός της, Roberto Aguirre-Sacasa, το Part 4 θα κλείσει την ιστορία της Sabrina με ένα “spooky, sexy & supernatural” φινάλε. Επιπλέον, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από αποκλειστικές εικόνες της τέταρτης σεζόν, προετοιμάζοντάς μας για τον ερχομό της κάποια στιγμή μέσα στο 2020. Τσεκάρετε:

Να σημειώσουμε βέβαια πως, ενώ στα χαρτιά αυτή η απόφαση μοιάζει με κόψιμο της σειράς, στην πράξη είναι μάλλον ευχάριστο. Όπως έχουμε ξαναπεί, το Netflix έχει δείξει καλά σημάδια όσον αφορά την ολοκλήρωση σειρών πριν αρχίσουν να το ξεχειλώνουν. Για παράδειγμα, ήδη μέσα στον Ιούνιο το Dark ολοκληρώθηκε μετά από 3 σεζόν. Μ’ αυτήν την έννοια, χαιρετίζουμε την απόφαση κι ελπίζουμε σε ένα ικανοποιητικό φινάλε.

Best of internet