Quantcast

Σαν 6ωρη ταινία Marvel θα είναι το Falcon and the Winter Soldier, σύμφωνα με τον Anthony Mackie

Με μπάτζετ μεγάλου χολιγουντιανού μπλοκμπάστερ φυσικά

THE NERDSTREAM

30 Ιουνίου 2020

Η μικρή οθόνη όσο πάει και μεγαλώνει. Όλοι το ξέρουν αυτό. Οι τηλεοπτικές παραγωγές γίνονται όλο και μεγαλύτερες, όλο και ακριβότερες, όλο και πιο πετυχημένες. Και φυσικά, αυτό σημαίνει ότι τα μεγάλα στούντιο θέλουν κι αυτά ένα κομμάτι από την τηλεοπτική πίτα. Έτσι, η Disney μπήκε χοντρά στο πεδίο του streaming και τώρα ετοιμάζει υπερ-παραγωγές όπως οι τηλεοπτικές σειρές Marvel που έρχονται το επόμενο διάστημα.

Μια από αυτές, λοιπόν, είναι το Falcon and the Winter Soldier, η σειρά στην οποία θα ακολουθούμε τους ομώνυμους ήρωες που υποδύονται οι Anthony Mackie και Sebastian Stan. Μιλώντας αυτή τη βδομάδα στο Variety, ο πρώτος δήλωσε πως η σειρά θα έχει εντελώς την αίσθηση μιας ταινίας Marvel. Σύμφωνα με τον ίδιο, γυρίστηκε σαν ταινία κι όλοι όσοι δούλεψαν σε αυτό έλεγαν πως δεν είχαν εμπειρία από κάτι τόσο μεγάλο στην τηλεόραση.

Με αυτήν την λογική, σύμφωνα με τον Mackie η σειρά ουσιαστικά θα είναι μια 6ωρη ή 8ωρη ταινία που έπειτα χωρίστηκε σε μικρότερα μέρη για να γίνει σειρά. Εξάλλου, το μπάτζετ μιλάει από μόνο του. Τα 6 επεισόδια της σειράς κόστισαν 150 εκ. δολάρια. Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, η ταινία Captain America: The Winter Soldier του Marvel Cinematic Universe κόστισε 170 εκ. δολάρια. Όπως καταλαβαίνετε, το πράγμα θα είναι εντυπωσιακό. Μένει να αποδειχτεί άμα θα είναι και καλό, πράγμα που θα διαπιστώσουμε φέτος τον Αύγουστο.

Best of internet