Quantcast

Normal People: Επιστρέφει με δύο νέα επεισόδια η σειρά που ράγισε τις περισσότερες καρδούλες φέτος

Κι ακολουθούμε την Marianne και τον Connell 40 χρόνια από τώρα

THE NERDSTREAM

25 Ιουνίου 2020

Υπήρχαν διάφορα τηλεοπτικά hits που μας βοήθησαν να βγάλουμε την καραντίνα. Ένα ήταν το Tiger King. Ένα άλλο ήταν το The Last Dance. Αλλά το πιο ξεχού απ’ όλα ήταν το Normal People, η τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος της Sally Rooney που ράγισε αμέτρητες καρδούλες κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Κι ενώ η σειρά του BBC και του Hulu κυκλοφόρησε μονοκοπανιά κι εμείς περιμένουμε να δούμε το αν και πότε θα συνεχιστεί με δεύτερο κύκλο, το Normal People επιστρέφει στις 26 Ιουνίου (δηλαδή αύριο) για δύο one-off τηλεοπτικά specials που θα προβληθούν στο φιλανθρωπικό event RTÉ Does Comic Relief in Ireland.

Πιο συγκεκριμένα, οι πρωταγωνιστές Paul Mescal και Daisy-Edgar Jones πρόκειται να επαναλάβουν τους ρόλους των Marianne και Connell σε μια εκδοχή που διαδραματίζεται σε 40 χρόνια από τώρα κι η οποία θα έχει τον τίτλο Normal Older People. Έπειτα δε γνωρίζουμε τι θα γίνει, μιας κι η πρώτη σεζόν κάλυψε τα γεγονότα του βιβλίου. Παρόλα αυτά, ακούγεται έντονα πως η σειρά θα συνεχιστεί έπειτα από την επιτυχία της στην Βρετανία και όχι μόνο. Ίδωμεν.

Best of internet