Quantcast

Νέα animated σειρά ετοιμάζει ο Dan Harmon, λες και δεν έχει να γράψει άλλα 60 επεισόδια Rick and Morty

Άνοιξη του 2022 με το καλό

THE NERDSTREAM

18 Ιουνίου 2020

Μπορεί η τέταρτη σεζόν του Rick and Morty να τελείωσε, φίλες και φίλοι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τελείωσαν κι οι εξελίξεις γύρω από αυτό. Να, ας πούμε, χτες μάθαμε ότι ο συν-δημιουργός του, ο Dan Harmon, ετοιμάζεται να φτιάξει μια νέα animated σειρά, ακολουθώντας μάλλον το παράδειγμα του έτερου συν-δημιουργού Justin Roiland που έφτιαξε φέτος το Solar Opposites.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, ο πάλαι πότε δημιουργός του Community έκλεισε συμφωνία με την Fox Entertainment για να δημιουργήσει μια νέα κωμική animated σειρά, η οποία βάσει των πληροφοριών που έχουμε θα κάνει πρεμιέρα γύρω στην άνοιξη του 2022.

Αυτό από μόνο του είναι πολύ χαρμόσυνο βέβαια, με τον αστερίσκο ότι το πρόγραμμα του Harmon στο Rick and Morty ήταν ήδη αρκετά βαρύ, με τους δημιουργούς να σχολιάζουν αυτό το βάρος και κατά τη διάρκεια του τελευταίου κύκλου. Για την ακρίβεια, η σειρά έχει κλείσει συμφωνία με το Adult Swim για άλλα 60 επεισόδια σε έναν αδιευκρίνιστο ακόμα αριθμό σεζόν, οπότε δημιουργείται ένα εύλογο ερώτημα πότε θα καταφέρουμε εν τέλει να δούμε ξανά το Rick and Morty όταν οι δύο δημιουργοί του ανοίγονται πλέον αμφότεροι σε νέα πρότζεκτ.

Best of internet