Quantcast

The Last of Us: Ο σεναριογράφος κι ο σκηνοθέτης του Chernobyl συνεργάζονται ξανά για τη σειρά του HBO

Την ώρα που όλος ο κόσμος του gaming περιμένει το The Last of Us Part 2

THE NERDSTREAM

9 Ιουνίου 2020

Μόλις τρεις μήνες έχουν περάσει από την κυκλοφορία της είδησης ότι έρχεται η πολυπόθητη μεταφορά του The Last of Us στη μικρή οθόνη. Σύμφωνα με όσα είχαμε μάθει τότε, το λατρεμένο παιχνίδι της Naughty Dog για το PlayStation θα γίνει σειρά από τον Craig Mazin, δηλαδή τον δημιουργού του περσινού Chernobyl που μεταδόθηκε παντού σαν ραδιενέργεια κι έγινε μια από τις πιο πετυχημένες σειρές των τελευταίων χρόνων.

Στο μεταξύ, η παραγωγή της σειράς είχε σταματήσει λόγω πανδημίας, αλλά τώρα βάζει σιγά σιγά ξανά μπρος κι έτσι έχουμε νέες εξελίξεις. Πιο συγκεκριμένα, μαθαίνουμε ότι στην καρέκλα του σκηνοθέτη πρόκειται να κάτσει ο Johan Renck, τουλάχιστον όσον αφορά τον πιλότο. Αν δε σας λέει κάτι το όνομα, πρόκειται για τον σκηνοθέτη του Chernobyl που εδώ θα συνεργαστεί ξανά με τον Mazin.

Εκτός του Chernobyl, ο Renck έχει δουλέψει για χρόνια σκηνοθετώντας music videos, αλλά και επεισόδια σειρών όπως το Breaking Bad, το The Walking Dead, το Bates Motel και το Vikings. Ακόμα δε γνωρίζουμε περισσότερα για τη σειρά, αλλά ξέρουμε ότι θα παίξει στο σταθερά αξιόπιστο ΗΒΟ, ενώ μαζί με το τηλεοπτική δίκτυο θα αναλάβει την συμπαραγωγή και η Sony Pictures Television.

Φυσικά, στο μεταξύ όλος ο ντουνιάς του gaming περιμένει το πολυ-αναμενόμενο The Last of Us Part 2 που έρχεται στις 19 Ιουνίου στο PS4:

Best of internet