Quantcast

Ο Nicolas Cage θα παίξει τον Tiger King, το 2020 μπορεί να ολοκληρωθεί κάπου εδώ

Δεν αντέχουμε άλλη παράνοια φέτος

THE NERDSTREAM

5 Μαΐου 2020

Είναι μήπως το Tiger King το δώρο που δε σταματάει να δίνει; Πράγματι, η σειρά του Netflix μας έχει προσφέρει ήδη πολλά. Δεν είναι μόνο ότι μας κράτησε υπέροχη καλτ συντροφιά κατά τις μέρες της καραντίνας. Είναι επίσης που μάθαμε ότι ο Joe Exotic νοσηλεύτηκε με κορονοϊό κι ότι έρχεται δεύτερο ντοκιμαντέρ πάνω στην ίδια ιστορία. Και το καλύτερο το κρατάγανε για το τέλος.

Χτες λοιπόν το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety μας ενημέρωσε πως ετοιμάζεται σειρά μυθοπλασίας πάνω στην ζωή του Tiger King και τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα τον παίζει ο Nicolas Cage. Φυσικά. Γιατί κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να το κάνει. Ούτε καν ο ίδιος ο Joe Exotic.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σειρά θα είναι του CBS και θα έχει ως βάση της το άρθρο “Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild” της Leif Reigstad που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Texas Monthly. Ακόμα δε γνωρίζουμε τίποτα περισσότερο για την σειρά, αλλά αξίζει να σημειώσουμε πως θα είναι ο πρώτος κανονικός τηλεοπτικός ρόλος του τεράστιου Cage.

Για την ιστορία, να σημειώσουμε πως ο λατρεμένος ηθοποιός βρίσκεται σε μια διαρκή μάχη με τον εαυτό του ώστε να καταφέρει να κάνει την πιο Nicolas Cage ταινία που υπάρχει. Μετά το καλτ Mom and Dad, μετά το εξαιρετικό Mandy, μετά την μεταφορά H.P. Lovecraft και μετά την επερχόμενη διαστημική ζίου ζίτσου περιπέτειά του, μετά από εκείνη την ταινία που θα δέρνει τρενάκια λούνα παρκ, μετά από εκείνη την ταινία που θα παίζει τον εαυτό του, ήρθε κι η ώρα του Tiger King. Απόλυτα λογικό.

Best of internet