Quantcast

Ετοιμάζεται σειρά Hellraiser στο HBO, ήρθε η ώρα του Pinhead να γίνει κυριλέ

Με σκηνοθέτη τον David Gordon Green του αξιοπρεπέστατου Halloween reboot

THE NERDSTREAM

29 Απριλίου 2020

Αν είστε κι εσείς παιδιά του ’90, τότε είναι αδύνατον να μην περάσατε ένα σεβαστό μέρος της παιδικής σας ηλικία με την γλυκιά συντροφιά του Hellraiser. Είτε μέσα από τα βιβλία, είτε μέσα από τα κόμιξ, είτε μέσα από το υπερ-καλτ κινηματογραφικό franchise, το έργο του Cliver Barker μας κράτησε συντροφιά και μας έδωσε σημαντικά διδάγματα για την τέχνη και τη ζωή.

Κι ενώ κινηματογραφικά έχουμε χάσει το μέτρημα με το πόσες ταινίες Hellraiser έχουν βγει και πόσο σάπιες είναι πλέον, αυτές τις μέρες κυκλοφόρησαν τα χαρμόσυνα νέα πως βρίσκεται στα σκαριά η πρώτη τηλεοπτική σειρά του franchise. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά το πράγμα μοιάζει υπερβολικά κυριλέ αν αναλογιστούμε τους συντελεστές για τους οποίους μας ενημέρωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline.

Πρώτα απ’ όλα, μιλάμε για παραγωγή του HBO, πράγμα που σίγουρα δεν είναι ο πρώτος συνειρμός που κάνεις όταν σκέφτεσαι Hellraiser. Δεύτερον, ο πιλότος και τα πρώτα επεισόδια θα γυριστούν από τον David Gordon Green, ο οποίος πέρα από τις παλιότερες δουλειές του στο σινεμά (βλέπε Pineapple Express) και την τηλεόραση (βλέπε Eastbound & Down) προσφάτως μας έδωσε το νέο Halloween, ένα από τα ελάχιστα αξιοπρεπή horror reboots της δεκαετίας.

Η σειρά θα βασίζεται στην αρχική ιστορία του Barker με τίτλο The Hellbound Heart, ενώ το σενάριο θα γραφτεί από τους Mark Verheiden (Ash vs Evil Dead, Battlestar Galactica, Daredevil, Heroes) και Michael Dougherty (Godzilla: King of the Monsters, Trick ‘r Treat). Γενικά, όμορφα πράγματα. Αναμένουμε.

Best of internet