Quantcast

Ξαναπαίρνει μπρος η σειρά Obi-Wan Kenobi, αλλά με νέους συντελεστές αυτήν την φορά

Κι έχουμε καλά αλλά και κακά νέα

THE NERDSTREAM

3 Απριλίου 2020

Μας έχει πικράνει λίγο τελευταία το Star Wars, φίλες και φίλοι. Το φθινόπωρο που μας πέρασε το πράγμα πήγε γαμώ με το τηλεοπτικό The Mandalorian. Αλλά μετά ξεκίνησαν τα άσχημα. Πρώτον, το The Rise of Skywalker ήταν σίγουρα λιγότερο ικανοποιητικό. Δεύτερον, η σειρά Obi-Wan Kenobi που περιμέναμε στο Disney+ έφαγε άκυρο.

Τουλάχιστον προσωρινά. Γιατί αυτές τις μέρες το Variety μας αποκάλυψε ότι τελικά η σειρά ξαναπήρε μπροστά, αλλά με νέους συντελεστές αυτήν την φορά. Για την ακρίβεια, ο Hossein Amini έδωσε τη θέση του σε νέο σεναριογράφο, ο οποίος είναι ο Joby Harold. Κι αν δεν σας λέει κάτι το όνομα, έχουμε καλά νέα και κακά νέα.

Τα καλά νέα είναι πως ήταν παραγωγός στο John Wick: Chapter 3 – Parabellum, οπότε περιμένουμε τίμια δράση στη νέα σειρά Star Wars. Τα κακά νέα είναι πως ήταν επίσης σεναριογράφος στο King Arthur: Legend of the Sword του Guy Ritchie, δηλαδή μιας ταινίας που κυμαίνεται από το μέτριο έως το απαράδεκτο.

Τέλος πάντων, το σημαντικό είναι πως ο Ewan McGregor παραμένει στον πρωταγωνιστικό ρόλο, οπότε περιμένουμε και βλέπουμε.

Best of internet