Quantcast

Οι δημιουργοί του The Wire επιστρέφουν κι αυτό είναι το πρώτο trailer του The Plot Against America

DAVID SIMON ΣΩΣΕ ΜΑΣ

THE NERDSTREAM

19 Φεβρουαρίου 2020

Σας έχουμε μιλήσει επανειλημμένα για τον ηγέτη και σωτήρα μας, David Simon. Για την ακρίβεια, σας έχουμε μιλήσει για το πώς άλλαξε την τηλεόραση, για το ότι το The Wire είναι μάλλον η καλύτερη σειρά έβερ, για το ότι το The Deuce είναι από τα καλύτερα πράγματα που παίζουν αυτή τη στιγμή στην αμερικάνικη τηλεόραση.

Τώρα, λοιπόν, ο Simon μαζί με τον σταθερό συνεργάτη του, Ed Burns, ετοιμάζονται να μεταφέρουν στη μικρή οθόνη τη Συνωμοσία Εναντίον της Αμερικής, δηλαδή το best-seller εναλλακτικής ιστορίας του μεγάλου Philip Roth, στο οποίο η Αμερική των 40s είναι πολύ πιο κοντά στη ναζιστική Γερμανία. Ναι, γενικά οι σειρές του Simon δεν θα λέγαμε ότι φημίζονται για την αποφυγή πολιτικών ζητημάτων.

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο της σειράς έχει δύο ογκόλιθους των 90s, την Winona Ryder και τον John Turturro, οι οποίοι αυτήν την εποχή στην τηλεόραση πρωταγωνιστούν στο Stranger Things και το The Name of the Rose αντίστοιχα. Κατά τ’ άλλα, η σειρά θα αποτελείται από 9 επεισόδια και καταφθάνει στις 16 Μαρτίου στη συχνότητα του ΗΒΟ. Ανυπομονούμε. Τσεκάρετε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer που έσκασε χτες:

Best of internet