Quantcast

Το πρώτο trailer του Stranger Things 4 σποϊλεριάζει την επιστροφή του Hopper, γιατί προφανώς και θα επέστρεφε

Ακυρώνοντας το πιο ανούσιο cliffhanger της πρόσφατης τηλεοπτικής ιστορίας

THE NERDSTREAM

17 Φεβρουαρίου 2020

Απαντήθηκε κι επίσημα η ερώτηση για την οποία κανένας δεν απορούσε πραγματικά, φίλες και φίλοι. Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, στο φινάλε του Stranger Things 3 είδαμε τον Jim Hopper να θυσιάζεται προκειμένου να σώσει το Hawkins και τα αγαπημένα του πρόσωπα κλείνοντας την πύλη για το Upside Down. Παρόλα αυτά, ήδη από την mid-credits scene που ακολούθησε μάθαμε για την ύπαρξη ενός Αμερικάνου στις σοβιετικές φυλακές, οπότε άνοιξε κατευθείαν μια πόρτα στο προβλεπέ ενδεχόμενο επιστροφής του χαρακτήρα.

Σχεδόν μισό χρόνο αργότερα, κι ενώ δεν έχουμε καν στα χέρια μας την ημερομηνία επιστροφής της σειράς των αδερφών Duffer, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της τέταρτης σεζόν. Εκεί, η σειρά συνεχίζει το πολύυυυ πετυχημένο (…) μοτίβο της ιστορίας με τους σοβιετικούς επιστήμονες και μας δείχνει τον Hopper να σπάει πέτρες στην Σιβηρία σαν το ιμπεριαλιστικό γουρούνι που είναι. Τσεκάρετε:

Κατά τ’ άλλα, έχοντας ήδη κι ένα μικρό teaserάκι από το φθινόπωρο, εικάζουμε ότι η σειρά θα επιστρέψει μέσα στο 2021, αφού το κενό 2 χρόνων μεταξύ των σεζόν φαντάζει πλέον λογικό για μια τόσο μεγάλη και πετυχημένη σειρά.

Best of internet