Quantcast

Altered Carbon: H sci-fi δυστοπία επιστρέφει σύντομα στο Netflix κι έχει ολοκαίνουριο trailer

Με τον Anthony Mackie του Marvel Cinematic Universe αυτήν την φορά

THE NERDSTREAM

12 Φεβρουαρίου 2020

Αν σε κάτι ειδικεύεται το Netflix, φίλες και φίλοι, πέρα από το να σε ωθεί να πιστολιάσεις ασήμαντα πράγματα όπως ο ύπνος ή η εξεταστική, είναι οι sci-fi φόλες. Πράγματα, έχει δώσει μεγάλο ρεσιτάλ πατάτας αυτά τα χρόνια. Είχαμε Mute, είχαμε Extinction, είχαμε TAU, είχαμε Cloverfield Paradox, είχαμε Bird Box, είχαμε IO, είχαμε Lost in Space, είχαμε Another Life.

Μια εξαίρεση ανάμεσα σ’ αυτά, όμως, ήταν το Altered Carbon. Όχι ότι ήταν αριστούργημα δηλαδή, αλλά ήταν μια χαρά ωραιότατη σειρά. Για την ακρίβεια, σε σύγκριση με τα παραπάνω έμοιαζε σχεδόν 2001: A Space Odyssey. Έτσι λοιπόν το σκληροκαριόλικο noir cyberpunk που βασίστηκε στο ομώνυμο υπερμέγεθες μυθιστόρημα του Richard K. Morgan από το 2002 ετοιμάζεται να επιστρέψει για τον δεύτερο κύκλο του.

Στο τιμόνι της σειράς συνεχίζει να είναι η Laeta Kalogridis (η οποία αυτόν τον καιρό ετοιμάζει και μια ταινία Knights of the Old Republic), ενώ ο πρωταγωνιστικός ρόλος αυτήν την φορά θα παιχτεί από τον Anthony Mackie, γνωστότερο ως Falcon στο Marvel Cinematic Universe. Δυο χρόνια μετά τον πρώτο κύκλο λοιπόν, η νέα σεζόν του Altered Carbon επιστρέφει στις 27 Φεβρουαρίου. Τσεκάρετε εδώ το νέο trailer:

Best of internet