Quantcast

Κι ενώ ακόμα περιμένουμε το sequel, το Aquaman γίνεται adult animated σειρά πρώτα

ΟΚ, το παίρνουμε

THE NERDSTREAM

16 Ιανουαρίου 2020

Τα πράγματα φαίνεται να βαίνουν καλώς για το μέλλον της κινηματογραφικής DC, φίλες και φίλοι. Μετά το φιάσκο της προσπάθειάς τους να φτιάξουν μια κόπια του MCU, άρχισε να διαφαίνεται μια στροφή προς αυτοτελείς ιστορίες που μας έδωσε ήδη ένα Joker, ενώ σύντομα αναμένουμε τα Birds of Prey και Wonder Woman 1984 που επίσης φαίνονται ωραιότατα. Και βέβαια στον ορίζοντα διακρίνεται το νέο Batman.

Στο μεταξύ όμως, έχουμε να περιμένουμε κι ένα κινηματογραφικό sequel για το Aquaman, την ταινία που αποδείχτηκε πολύ μεγαλύτερη επιτυχία απ’ όσο περίμεναν ακόμα κι οι πιο αισιόδοξοι DC fans. Καθώς το sequel αναμένεται για τον Δεκέμβριο του 2022 λοιπόν, ο Aquaman ετοιμάζεται να κάνει μια στάση στο HBO προκειμένου να μας δώσει μια σειρά ενήλικου animation.

Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, η σειρά θα ονομάζεται Aquaman: King of Atlantis και θα αποτελείται από 3 επεισόδια που θα αποτελούν αυτοτελείς ιστορίες-περιπέτειες. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν ο Jason Momoa θα επιστρέψει για να δανείσει τη φωνή του στον χαρακτήρα, ούτε αν θα κάνουν το ίδιο κι οι Willem Dafoe και Amber Heard. Παρόλα αυτά, γνωρίζουμε ότι ο σκηνοθέτης James Wan θα έχει ρόλο executive producer.

Όπως καταλαβαίνετε, δεδομένου ότι η πλατφόρμα HBO Max θα έχει και παραγωγές της Warner, βλέπουμε να αναπτύσσεται ένα αντίπαλο δέος στη πλατφόρμα Disney/Marvel.

Best of internet