Quantcast

Ανακοινώθηκε το καστ του τηλεοπτικού Lord of the Rings, δεν έχουμε ιδέα ποιοι είναι όλοι αυτοί

Μάλλον το 1 δις δολάρια μπάτζετ θα πάει όλο σε ειδικά εφέ

THE NERDSTREAM

15 Ιανουαρίου 2020

Πάνω από 2 χρόνια έχουν περάσει από όταν μάθαμε ότι η Amazon σκοπεύει να μεταφέρει το Lord of the Rings σε τηλεοπτική σειρά. Από τότε, το streaming έχει μετατραπεί σε κυρίαρχο του παιχνιδιού, το Game of Thrones τελείωσε και το μέλλον του θεάματος μοιάζει να βρίσκεται στη μικρή οθόνη. Κι επειδή Amazon είσαι αφού, ο Jeff Bezos αποφάσισε να επενδύσει 1 δις δολάρια στην επερχόμενη fantasy σειρά.

Παρόλα αυτά, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στη Νέα Ζηλανδία (φυσικά) τον Φεβρουάριο, γνωρίζαμε ελάχιστα πράγματα για το τι είδους σειρά θα είναι αυτή. Ξέραμε τη διάρκεια, ξέραμε το βασικό setting, ξέραμε 1-2 πράγματα για το κάστινγκ. Εκτός αυτών, όμως, τίποτα ιδιαίτερο. Όλα αυτά άλλαξαν χτες βέβαια, όταν οι showrunner J.D. Payne και Patrick McKay ανακοίνωσαν μονοκοπανιά το καστ της σειράς.

Η ίδιοι ξεκίνησαν την ανακοίνωση λέγοντας: «έπειτα από μια εκτεταμένη και διεθνή έρευνα, είμαστε τελικά ευτυχείς να αποκαλύψουμε την πρώτη ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών που θα πρωταγωνιστήσουν στην σειρά της Amazon». Η αλήθεια είναι βέβαια ότι οι ηθοποιοί που ανακοινώθηκαν δεν χτυπάν και πολλά καμπανάκια στη μνήμη μας. ΟΚ, έχουν ένα βιογραφικό οι άνθρωποι, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα μεγάλο όνομα στο καστ (στην καλύτερη έχουμε μερικούς β’ ρόλους από Game of Thrones).

Δεν ξέρουμε σε τι βαθμό θα αλλάξει αυτό στο μέλλον, αλλά προς το παρόν μπορείτε να δείτε και μόνοι σας τη λίστα από τους “ρε-κάπου-τον-ξέρω-αυτόν” ηθοποιούς:

Best of internet