Quantcast

Ανακοινώθηκε η δεύτερη σεζόν The Mandalorian, γιατί δεν θα μπορούσαμε να αντέξουμε πολύ χωρίς Baby Yoda

Κι είναι ένα καλό βάλσαμο μετά την απογοήτευση του The Rise of Skywalker

THE NERDSTREAM

2 Ιανουαρίου 2020

Αν υπάρχει μια σταθερά για το Star Wars, είναι ότι όσο μας πληγώνει τόσο μας πωρώνει. Εδώ και 20 χρόνια μας έχει κάνει τη ζωή ένα ατελείωτο rollercoaster. Η prequel τριλογία ήταν σκατά, αλλά μετά για αντάλλαγμα μας έδωσε το animated τηλεοπτικό The Clone Wars και το υπέροχο video game Knights of the Old Republic.

Ε, πάλι τα ίδια. Μπορεί η νέα κινηματογραφική τριλογία να έκλεισε απογοητευτικά με το The Rise of Skywalker, αλλά την ίδια στιγμή το franchise περνούσε ένδοξες τηλεοπτικές στιγμές με το The Mandalorian, δίνοντας μας παράλληλα ό,τι καλύτερο είδαμε το 2019: τον Baby Yoda. Για την ακρίβεια, όλο το φθινόπωρο το περάσαμε έτσι:

Ο θείος Βέρνερ ξέρει

Gepostet von Nerdcult am Samstag, 21. Dezember 2019

Και τώρα που ο πρώτος κύκλος τελείωσε, το ερώτημα ήταν ένα: Πότε θα επιστρέψει η σειρά; Προφανώς κανένας δεν αμφέβαλλε ότι η streaming πλατφόρμα της Disney σκοπεύει να φτιάξει πολλές σεζόν ακόμα, αλλά δεν περιμέναμε μάλιστα να μάθουμε την κυκλοφορία του δεύτερου κύκλου τόσο γρήγορα.

Λίγο πριν το τέλος του 2019, λοιπόν, ο showrunner της σειράς Jon Favreau έσπευσε στο Twitter και ανακοίνωσε πως το The Mandalorian πρόκειται να επιστρέψει το φθινόπωρο του 2020, πράγμα υπέροχο. Κι ανακοίνωση αυτή συνοδεύτηκε από μια εικόνα:

Αυτός ο μορφονιός, φίλες και φίλοι, είναι ένα μέλος της περήφανης φυλής Gammorean, την οποία πολλοί από εσάς ενδέχεται να θυμούνται από το Return of the Jedi. Απ’ ό,τι φαίνεται θα έχουμε περισσότερα κλεισίματα του ματιού στην κλασσική τριλογία στο μέλλον, μετά την εμφάνιση των Jawa στον πρώτο κύκλο.

Γενικά, όμορφα πράγματα.

Best of internet