Quantcast

Το πρώτο trailer για τον δεύτερο κύκλο The Boys είναι γεμάτο αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα

Me and the boys watching The Boys

THE NERDSTREAM

9 Δεκεμβρίου 2019

Ένα παλιό κινέζικο ρητό λέει: Αν έχεις φτιάξει μια καλή σειρά, τότε μην περιμένεις πολύ για την επόμενη σεζόν. Ναι, μοιάζει παράξενο για παλιό κινέζικο ρητό, αλλά έτσι είναι τα παλιά κινέζικα ρητά: παράξενα.

Ακολουθώντας λοιπόν τις συμβουλές της προαιώνιας ανατολίτικης σοφίας, η Amazon έβαλε φουλ μπροστά τις μηχανές για την συνέχεια του The Boys, δηλαδή της σειράς που γέμισε το φετινό καλοκαίρι μας με μια ισχυρή δόση αντι-υπερηρωισμού. Κι ενώ τα νέα για την αρχή της παραγωγής του δεύτερου κύκλου ήρθαν ήδη από τον Αύγουστο (ένα μήνα μετά το ντεμπούτο της σειράς), είχαμε και τις πρώτες εικόνες από το The Boys 2.

Ε, τώρα έχουμε και το πρώτο βίντεο. Συγκεκριμένα, στο 1μιση λεπτό του teaser trailer που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες δεν έχουμε ούτε έναν διάλογο, αλλά έχουμε όλα αυτά που επιθυμούμε από μια σειρά σαν αυτήν: αίμα, δάκρυα και ιδρώτα. Ακόμα δεν έχουμε στα χέρια μας ημερομηνία για το πότε θα φτάσει στην οθόνη μας η νέα σεζόν, αλλά ξέρουμε ότι θα πρέπει να την περιμένουμε κάποια στιγμή στο πρώτο μισό του 2020.

Τσεκάρετε:

Best of internet