Quantcast

Στον πάγο μπαίνει ο 3ος κύκλος Mindhunter, γιατί ο David Fincher πρέπει να φτιάξει και καμιά ταινία

Και καλά θα κάνει ο άνθρωπος δηλαδή

THE NERDSTREAM

21 Νοεμβρίου 2019

Αν για κάτι δε μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον David Fincher, αυτό είναι ότι έχει σνομπάρει την τηλεόραση. Μπορεί να είναι ένας από τους πιο σημαντικούς και πετυχημένους σκηνοθέτες των τελευταίων τριών δεκαετιών, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε καθόλου από το να βρεθεί στο τιμόνι σειρών σαν το House of Cards, το Mindhunter και το Love, Death & Robots για λογαριασμό του Netflix από το 2013 μέχρι σήμερα.

Με τη σειρά τους όμως αυτές οι σειρές τον εμπόδισαν μάλλον από το να είναι πιο παραγωγικός στο σινεμά. Για την ακρίβεια, από το 2011 μέχρι σήμερα έχει γυρίσει μόλις μία ταινία, το Gone Girl του 2014, ενώ την προηγούμενη βδομάδα μάθαμε ότι ετοιμάζει κι άλλη μία σειρά: ένα εντελώς απροσδόκητο τηλεοπτικό prequel του Chinatown του Roman Polanski.

Μ’ αυτήν την έννοια, χαρήκαμε όταν διαβάσαμε στο Hollywood Reporter ότι ο Fincher αποφάσισε να βάλει στον πάγο την επόμενη σεζόν του Mindhunter. Όχι επειδή δε μας αρέσει η σειρά, κάθε άλλο, αλλά γιατί θέλουμε όντως να τον ξαναδούμε γρήγορα και στη μεγάλη οθόνη. Το Netflix έτσι κι αλλιώς δεν έχει ανανεώσει για 3ο κύκλο τη σειρά ακόμα, αλλά ο σκηνοθέτης θέλει ένα break προκειμένου να ασχοληθεί εντατικά με την επερχόμενη ταινία του, το Mank.

Κατά τ’ άλλα, δεν ανησυχούμε ιδιαίτερα για το μέλλον του Mindhunter, αφού ο Fincher έχει αναφέρει πρόσφατα ότι το βλέπει να πηγαίνει για τουλάχιστον 5 σεζόν. Απλά μπορεί να μην είναι εκεί για να τις γυρίσει όλες αυτός.

Best of internet