Quantcast

Ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν το The Witcher στο Netflix, πριν καν δούμε την πρώτη

Βιάζονται να καπαρώσουν την θέση του επόμενου Game of Thrones οι άνθρωποι

THE NERDSTREAM

14 Νοεμβρίου 2019

Η υπομονή σας ανταμείφθηκε, αγαπητοί φίλες κι αγαπητές φίλες. Κι αυτή γιατί στις 20 Δεκεμβρίου έρχεται το The Witcher, δηλαδή η τηλεοπτική σειρά του franchise που ξεκίνησε στα 90s μέσα από τα βιβλία του Πολωνού Andrzej Sapkowski κι έπειτα επεκτάθηκε σε μια σειρά από video games, comics, ταινίες και σειρές – με πιο πρόσφατη αυτήν που ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το Netflix πέρυσι το Μάιο.

Πριν δούμε καν τον πρώτο κύκλο με τον Henry Cavill στον ρόλο του Geralt of Rivia, όμως, η streaming πλατφόρμα προέβη σε μια αρκετά ψύχραιμη ενέργεια. Ανανέωσε το The Witcher για δεύτερη σεζόν. ΟΚ, το ξέρουμε ότι γενικά το Netflix είναι κάπως σπάταλο με τα λεφτά του, αλλά αν μη τι άλλο αυτή η κίνηση δείχνει πως είναι υπερβολικά σίγουροι ότι η σειρά θα πάει καλά. Ή ότι τουλάχιστον θα γίνει χιτ. Έτσι κι αλλιώς, πρόκειται για το βασικό άλογο του Netflix στην κούρσα για την εύρεση του επόμενου Game of Thrones.

Έτσι λοιπόν εγκρίθηκαν ήδη άλλα 8 επεισόδια ώστε να ξεκινήσει γρήγορα η παραγωγή του δεύτερου κύκλου. Η αλήθεια είναι πως η εμπιστοσύνη μας στο Netflix για μεταφορές κλασικών βιβλίων ή κόμιξ δεν είναι κι η μεγαλύτερη, αλλά η πλατφόρμα έχει αποδείξει πως είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Σε κάθε περίπτωση, αφού ανανεώνει σειρές πριν κάνουν καν πρεμιέρα, τότε θα μπορούσε επίσης να μην κόβει άδικα σειρές σαν το Tuca and Bertie.

Best of internet