Quantcast

Το καστ του Community υπόσχεται να κάνει ταινία, αλλά μόνο αν την γράψει ο Dan Harmon

SIX SEASONS AND A MOVIE

THE NERDSTREAM

11 Νοεμβρίου 2019

Ακόμα πονάμε μερικές φορές, φίλες και φίλοι, όταν σκεφτόμαστε την ταλαιπωρία που έφαγε το Community με τις ακυρώσεις, τις αλλαγές δικτύων, τις αποχωρήσεις ηθοποιών. Και μπορεί όλα να πήγαν καλά στο τέλος, με ένα αξιοπρεπέστατο φινάλε και μ’ έναν Dan Harmon να συνεχίζει φτιάχνοντας το λατρεμένο Rick and Morty, αλλά μια ψιθυριστή υπόσχεση ηχεί ακόμα στα αυτιά μας κάποια βράδια: SIX SEASONS AND A MOVIE ΓΤΧ.

Χτες, λοιπόν, Κυριακή, το καστ της σειράς που αγαπήσαμε μαζεύτηκε στο Vulture Festival. Οι Joel McHale, Alison Brie, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Jim Rash, Yvette Nicole Brown και Ken Jeong συναντήθηκαν επί σκηνής με τον δημιουργό της σειράς και, όπως ήταν αναμενόμενο, συζητήσανε δημοσίως το ενδεχόμενο της εκπλήρωσης της προφητείας που έλεγε ότι η σειρά θα πραγματοποιηθεί αληθινά μόνο όταν βγει και η ταινία Community.

Εκεί, το καστ έριξε προφανώς τη μπάλα στη μεριά του Harmon, κι εκείνος είπε μισο-ειρωνικά ότι αν έγραφε όντως ένα σενάριο τότε το μισό καστ θα έκανε πίσω. Για κακή του τύχη, ολόκληρο το καστ τότε δεσμεύθηκε δημόσια πως θα συμμετέχει πάση θυσία στην ταινία εφόσον εκείνη γραφτεί.

Για την ιστορία, πάντως, ο ίδιος ο Dan Harmon, ο δημιουργός της σειράς δηλαδή, είχε δηλώσει πίσω στο 2016 πως η ταινία θα γίνει πραγματικότητα κάποια στιγμή. Κι η αλήθεια είναι ότι, μετά την εμπειρία του Atlanta, σίγουρα θα θέλαμε να βάλει κι ένα χεράκι παραπάνω ο Donald Glover. Αλλά μάλλον είναι πλέον υπερβολικά ακριβός για ένα τέτοιο πρότζεκτ.

Best of internet