Quantcast

Άκυρο το πρώτο prequel Game of Thrones που μας υποσχέθηκαν, περνάμε στο επόμενο παρατράγουδο

Καλά θα πάει αυτό

THE NERDSTREAM

30 Οκτωβρίου 2019

Αααχ, κλασικό σημάδι τηλεοπτικής υγείας. Πράγματι, τίποτα δεν φωνάζει ψύχραιμος σχεδιασμός φίλες και φίλοι όσο το να ετοιμάζεις ένα prequel εδώ και κάνα χρόνο, να το ακυρώνεις ξαφνικά κι απροειδοποίητα, κι έπειτα να αρχίζεις δουλειά σε ένα ακόμα καινούριο – έχοντας πιστολιάσει 1-2 ακόμα στο πρόσφατο παρελθόν. Μπράβο HBO. Όχι, μπράβο.

Κάπως έτσι είναι πράγματι η κατάσταση με το Game of Thrones και τα prequels του αυτή τη στιγμή. Μετά από μια κατά κοινή ομολογία κακή τελευταία σεζόν, το HBO ανακοίνωσε πως δουλεύει ήδη μια σειρά prequel για το μακρινό παρελθόν του Westeros με πρωταγωνίστρια την Naomi Watts. Κι ενώ ήδη είχαν μαθευτεί αρκετές λεπτομέρειες για το πρότζεκτ που βρισκόταν σε στάδιο προ-παραγωγής, τελικά το όλο πράγμα ναυάγησε ξαφνικά.

Στα καπάκια όμως το τηλεοπτικό δίκτυο ανακοίνωσε πως σειρά προτεραιότητας θα πάρει ένα άλλο prequel που επίσης είχε ακουστεί πρόσφατα. Πρόκειται για μια νέα σειρά που θα αφηγείται την ιστορία του γαλήνιου οίκου των Targaryen, το οποίο θα βασίζεται στο βιβλίο Fire & Blood του George R.R. Martin. Ο τίτλος θα είναι House of Dragon και το πρώτο αφισάκι teaser που μας έδωσαν είναι αυτό:

Λοιπόν, ναι, η αλήθεια είναι πως γενικά δεν γίνονται έτσι οι δουλειές, οπότε μήπως καλύτερα να αφεθεί λίγο στην ησυχία του το πράμα; Δεν τρέχει τίποτα, θα αντέξουμε και χωρίς 53 spinoffs του Game of Thrones.

Best of internet