Quantcast

Στο Better Call Saul θέλει να πάει τώρα ο Aaron Paul, μιας και ξεμπέρδεψε με την ταινία Breaking Bad

Με το El Camino να μετράει μόλις λίγες μέρες στο Netflix

THE NERDSTREAM

14 Οκτωβρίου 2019

Λογικά το ξέρετε ήδη, αλλά ας το σημειώσουμε. Την Παρασκευή που μας πέρασε, το Netflix φιλοξένησε την πρεμιέρα του El Camino, δηλαδή της πρώτης και μοναδικής Breaking Bad ταινίας δια χειρός του δημιουργού της σειράς, Vince Gilligan. Και όχι, δεν θα προδώσουμε την πλοκή της ταινίας εξολοκλήρου, αλλά να ξέρετε ότι θα ακολουθήσουν spoilers.

Με βάση την κοινή λογική, λοιπόν, το El Camino ήταν η τελευταία φορά που είδαμε τον Aaron Paul στον ρόλο του Jesse Pinkman. Παρόλα αυτά, ο ίδιος δεν είναι καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει να παίζει αυτόν τον ρόλο περίπου για πάντα. Και, μιλώντας στο Entertainment Weekly εν όψει της πρεμιέρας της ταινίας, είχε να κάνει μερικές αρκετά συγκεκριμένες προτάσεις.

Πρώτα απ’ όλα, δηλώνει πλήρως ικανοποιημένος με την σχετικά ελπιδοφόρα κατάληξη του χαρακτήρα στο τέλος της ταινίας, αλλά ξεκαθάρισε επίσης πως του αρέσει πολύ να δουλεύει μαζί με τον Gilligan και θα ήθελε να το ξανακάνει. Κι έπειτα έγινε ακόμα πιο συγκεκριμένος, λέγοντας πως θα ήταν εξαιρετικά πρόθυμος να παίξει στο Better Call Saul, το prequel του Breaking Bad που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, εφόσον του ζητηθεί.

ΟΚ, προφανώς ο άνθρωπος αγαπάει τον ρόλο αυτό (κι ήταν όντως πολύ πολύ καλός), αλλά η αλήθεια είναι πως πρόκειται ακριβώς για το είδος fan service και αρμέγματος που αντιπαθούμε, ακόμα κι αν έχει καλές προθέσεις. Ας πούμε, το El Camino ήταν μια ταινία πραγματικά, αληθινά, 100% αχρείαστη. Με άλλα λόγια, ας συνεχίσει την καριέρα του ο άνθρωπος κι εμείς θα έχουμε τον Jesse για πάντα στην καρδιά μας.

Best of internet