Quantcast

Το End of the F***ing World επιστρέφει, κάνοντας ήδη spoiler στον εαυτό του για το ερώτημα του φινάλε

Χωρίς καν trailer, μόνο από την πρώτη αφίσα

THE NERDSTREAM

9 Οκτωβρίου 2019

Τα αγαπήσαμε αυτά τα κωλόπαιδα. Στην αρχή μπορεί να μας έσπασαν λίγο τα νεύρα, αλλά μετά γνωρίσαμε καλύτερα. Και μετά δεθήκαμε μαζί τους και θέλαμε το καλό τους. Και μετά ήρθε το τέλος και μας μαύρισαν την ψυχή. Ναι, για το The End of the F***ing World λέμε.

Είμαστε διχασμένοι, φίλες και φίλοι, γιατί από τη μία πλευρά δε μας αρέσει να τραβιούνται από τα μαλλιά σειρές ώστε να βγουν περισσότερες σεζόν (πόσο μάλλον αν το υλικό στο οποίο βασίζεται η σειρά έχει τελειώσει). Από την άλλη όμως, υπάρχουν κάποιοι χαρακτήρες που ακόμα δεν είσαι έτοιμος να αποχωριστείς, θέλεις λίγο περισσότερο. Τέλος πάντων, χωρίς να είμαστε και τρομερά αισιόδοξοι περιμένουμε τον 2ο κύκλο της σειράς στο Netflix, όπως ανακοινώθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Και σήμερα λοιπόν, έναν χρόνο μετά, η streaming πλατφόρμα μας έδωσε την πρώτη αφίσα-ανακοίνωση για το The End of the F***ing World 2. Το πρώτο που παρατηρήσαμε είναι ότι η σειρά έρχεται στις 5 Νοεμβρίου. Και το δεύτερο είναι ότι στο τραπέζι απέναντι από την Alyssa υπάρχει μια τεφροδόχος, η οποία λογικά (;) περιέχει τον James.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται είτε για αυτο-spoiler είτε για αντιπερισπασμό, πράγματα που εν γένει αντιπαθούμε αμφότερα. Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε και βλέπουμε.

Best of internet