Quantcast

Space Force: Η νέα σειρά του Steve Carrell στο Netflix μαζεύει όλον τον καλό κόσμο της κωμωδίας

The Office στο διάστημα; Ναι, πάρτε τα λεφτά μας

THE NERDSTREAM

27 Σεπτεμβρίου 2019

Έχουμε μια θεωρία που λέει ότι είναι αδύνατον να αντιπαθήσεις τον Steve Carrell. Από τον καιρό που ήταν ανταποκριτής στο Daily Show του Jon Stewart και τους πρώτους του πρωταγωνιστικούς κωμικούς ρόλους στις ταινίες (όπως το Anchorman και το 40 Year Old Virgin) μέχρι την ανάδειξή του σε υπέροχο ηθοποιό δραματικών ρόλων με τα Little Miss Sunshine και Foxcatcher, o Carrell είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο συμπαθείς κι ευγενείς φυσιογνωμίες στο Χόλιγουντ. Και βέβαια, υπάρχει το The Office.

Μετά το τέλος του Office το 2013, οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του Carrell έγιναν αρκετά αραιές, αλλά η μεγάλη του επιστροφή στους πρωταγωνιστικούς κωμικούς ρόλους είναι κοντά. Για την ακρίβεια, τον Ιανουάριο το Netflix ανακοίνωσε πως έρχεται μια νέα σειρά με τον τίτλο Space Force, την οποία ετοιμάζουν ο συνδημιουργός του Office, Greg Daniels, μαζί με τον ίδιο τον Carrell. Η ανακοίνωση αυτή έμοιαζε κάπως έτσι:

Η σειρά που θα αφηγείται την κωμική απόπειρα δημιουργίας μια διαστημικής στρατιωτικής υπηρεσίας εκ μέρους των ΗΠΑ έχει πλέον και το υπόλοιπο καστ της, το οποίο είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό. Πρώτα απ’ όλα, έχουμε τον τεράστιο John Malkovich, ο οποίος παρεμπιπτόντως εμφανίζεται σύντομα και στο The New Pope που λατρέψαμε φέτος στη Βενετία. Από εκεί κι έπειτα, έχουμε τον Ben Schwartz, δηλαδή τον λατρεία Jean-Ralphio του Parks and Recreation, την Diana Silvers του Booksmart, τον Jimmy O. Yang του Silicon Valley και τον Ρώσο viral τραγουδιστή Alex Sparrow γιατί γιατί όχι.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα πρέπει να περιμένουμε την σειρά, αλλά θυμίζουμε ότι στο μεταξύ περιμένουμε τον Carrell να σκάσει μύτη και σε μια φουλ ψηστική κινηματογραφική κωμωδία το επόμενο διάστημα.

Best of internet