Quantcast

Δικιά του σειρά τύπου Bandersnatch ετοιμάζει το Tinder, γιατί οι πραγματικές χυλόπιτες δεν ήταν αρκετές

Κι η ζωή μας δεν ήταν ήδη αρκετά Black Mirror από μόνη της

THE NERDSTREAM

18 Σεπτεμβρίου 2019

Τι είναι αυτά ρε γαμώτο; Είχαμε ταινία Facebook με το The Social Network κι ήταν καλή. Μετά το πράγμα ζόρισε. Αντέξαμε ταινία Angry Birds. Αντέξαμε μέχρι και ταινία Emoji. Και τώρα θα μας αποτελειώσουν, μετατρέποντας ακόμα και μεγαλύτερο μέρος της καθημερινής ζωής μας σε ένα θεματικό πάρκο Black Mirror. Γιατί έρχεται σειρά Tinder.

Όπως μάθαμε χτες από το Variety, η πλατφόρμα του Tinder ολοκλήρωσε ήδη την παραγωγή της πρώτης του τηλεοπτικής σειράς. Αυτή η σειρά, λοιπόν, θα έχει τη μορφή μιας Choose Your Own Adventure ιστορίας σαν αυτή που είδαμε φέτος στο Bandersnatch. Το premise της σειράς θα είναι μια παρέα ανθρώπων που βρίσκονται αντιμέτωποι με το τέλος του κόσμου και πρέπει να διαλέξουν με ποιον άνθρωπο θα μαρκαλευτούν στην τελευταία νύχτα τους επί γης.

Φυσικά, επειδή δεν είναι μαλάκες οι άνθρωποι, σκοπεύουν να αξιοποιήσουν φουλ την swipe left/right τεχνοτροπία που αποτελεί το μέγιστο άγχος όσων ξημεροβραδιάζονται στο app, αφού αυτός θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα σπρώχνεις την ιστορία προς τα εμπρός. Ομολογουμένως πιο βολικό από το κλικ που ήθελε το Bandersnatch.

Σύμφωνα με το Variety και πάλι, η σειρά θα αποτελείται από 6 επεισόδια, θα έχει για σκηνοθέτη την Karena Evans (που παρεμπιπτόντως έχει σκηνοθετήσει το In My Feelings του Drake) και αναμένεται να σκάσει μύτη τον Οκτώβριο. Ελπίζουμε μέχρι τότε να έχετε βρει γκόμενο/α και να το γλιτώσετε.

Για την ιστορία, εμείς το είχαμε προβλέψει σχεδόν:

Best of internet