Quantcast

Έρχεται νέο Battlestar Galactica από τον δημιουργό του Mr. Robot, τώρα που ξεμπερδεύει με τα κομπιούτερς

Και τους αριθμούς

THE NERDSTREAM

18 Σεπτεμβρίου 2019

Αν ήσασταν φίλοι της σειράς Mr. Robot, τότε μάλλον γνωρίζετε ήδη πως πρόκειται να τελειώσει πολύ σύντομα. Μετά από απουσία δύο χρόνων, η σειρά επιστρέφει για την τέταρτη και τελευταία σεζόν της στις 6 Οκτωβρίου. Εκτός των άλλων, αυτό σημαίνει επίσης ότι ο δημιουργός της, Sam Esmail, είναι πλέον ελεύθερος να κυνηγήσει το επόμενο τηλεοπτικό του πρότζεκτ. Και το βρήκε ήδη.

Το νέο reboot του Battlestar Galactica θα αναλάβει λοιπόν ο Esmail, δηλαδή του sci-fi franchise που ξεκίνησε με την ομώνυμη σειρά του 1978 κι έκτοτε έχει γνωρίσει άλλες 4 σειρές, 3 ταινίες, μαζί με αμέτρητα βιβλία, κόμιξ και παιχνίδια. Κι ενώ αρχικά οι φήμες έλεγαν ότι θα πρόκειται για remake της σειράς του 2004, ο δημιουργός έσπευσε να διευκρινίσει ότι θα είναι μια νέα ιστορία μέσα στο σύμπαν του BSG:

Η σειρά θα ετοιμαστεί για την επερχόμενη streaming πλατφόρμα της NBC Universal με το όνομα Peacock, η οποία μεταξύ άλλων θα περιέχει ένα reboot του Queer as Folk, ένα reboot του Saved by the Bell και μια μεταφορά του Brave New World. Δίπλα σ’ αυτά, η πλατφόρμα θα περιλαμβάνει και αποκλειστικά διάφορες σειρές του στούντιο που μέχρι τώρα μοιράζονταν σε άλλες υπηρεσίες, όπως το The Office, το Parks and Recreation, το Brooklyn Nine-Nine, το 30 Rock και κάμποσα ακόμα classics.

Best of internet