Quantcast

Ετοιμάζεται ήδη το Targaryen prequel του Game of Thrones, μιας και το πράγμα έληξε καλά την τελευταία φορά

Και μάλιστα από τον ίδιο τον George R.R. Martin, απ’ ό,τι φαίνεται

THE NERDSTREAM

13 Σεπτεμβρίου 2019

Πραγματικά, θα χαζέψουμε από τα πόσα prequels και spinoffs θα μας ταΐσει το Game of Thrones. Συγκεκριμένα, το ΗΒΟ μοιάζει να θέλει να ακολουθήσει την συνταγή Star Wars: δώστους πράμα μέχρι να μπουκώσουν. Ήδη ξέραμε καιρό τώρα ότι υπάρχουν κάμποσες νέες σειρές στα σκαριά. Απ’ αυτές, υπάρχει μία που έχει ξεκινήσει γυρίσματα και προχωράει κανονικά, κι υπάρχει σίγουρα μία που έφαγε άκυρο πριν μπει καν σε στάδιο παραγωγής.

Και τώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του πάντα αξιόπιστου Deadline, μαθαίνουμε ότι βάζει σιγά σιγά μπρος και το δεύτερο επιβεβαιωμένο prequel. Αυτή η σειρά λοιπόν θα τοποθετείται 300 χρόνια πριν τα γεγονότα του GoT και θα περιγράφει την ήσυχη και γαλήνια ζωή της οικογένειας Targaryen. Με λίγα λόγια, δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από ένα Μικρό Σπίτι στο Dragonstone.

Το ενδιαφέρον στοιχείο εδώ είναι πως η σειρά ετοιμάζεται από τον ίδιο τον συγγραφέα George R.R. Martin και θα βασίζεται στο βιβλίο Fire and Blood που κυκλοφόρησε πέρσι και αφηγείται την ιστορία των Targaryen. Αυτό από μια μεριά είναι καλό, γιατί σίγουρα είναι πολύ ικανότερος από τους Benioff και Weiss στο γράψιμο, αλλά σημαίνει επίσης ότι λογικά το επόμενο βιβλίο της σειράς θα πάει ακόμα πιο πίσω.

Από τα 5 prequels που είχαν ακουστεί αρχικά λοιπόν, το HBO προχωράει τα δύο κι έχει πιστολιάσει το ένα. Για τα άλλα 3, ουδέν νεότερον ακόμα. Αν θέλετε ένα γρήγορο φρεσκάρισμα για το παρελθόν των Targaryen πάντως, το ίντερνετ έχει πάντα την λύση:

Best of internet