Quantcast

Επιστρέφει στο Star Wars με δική του σειρά ο Ewan McGregor, ο πραγματικός σωτήρας μας

Αληθώς ο Κύριος

THE NERDSTREAM

16 Αυγούστου 2019

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε ξακαθαρίζοντας δύο πράγματα. Πρώτον, αν είσαι κάτω από 35-40 είναι λίγο μαλακία να υποστηρίζεις στα ίσια ότι τα Star Wars prequels κατέστρεψαν την παιδική σου ηλικία κλπ, γιατί ούτε εσύ πρόλαβες ουσιαστικά να δεθείς σαν παιδί με το σύμπαν του George Lucas. Δεύτερον, αν βέβαια δεν παραδέχεσαι ότι οι prequel ταινίες είναι στην καλύτερη μέτριες και στην χειρότερη σκουπίδια (εκτός μεμονωμένων σκηνών) τότε υπάρχει πρόβλημα. Κι όπως όλοι ξέρουν, τα prequels είχαν κατά βάση ένα εκπληκτικά πετυχημένο πράγμα. Τον Ewan McGregor ως Obi-Wan Kenobi.

Στο μεταξύ βέβαια τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Απ’ όταν ανέλαβε η Disney το franchise, βλέπουμε μια ταινία Star Wars κάθε χρόνο (με την τελευταία της τριλογίας να μας άρεσε πάρα πολύ και την τελευταία ανθολογίας όχι και τόσο) και για το μέλλον ετοιμάζονται τηλεοπτικές σειρές, αλλά και μια καινούρια τριλογία. Γενικά, κάποιος κακεντρεχής θα έλεγε ότι το άρμεγμα θα συνεχίσει μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Τουλάχιστον, ας είναι καλές οι ταινίες μέχρι τότε.

Κι ενώ μέχρι τώρα παρακολουθούσαμε τα νέα από το τηλεοπτικό σύμπαν του Star Wars με χλιαρό πλην υπαρκτό ενδιαφέρον, χτες έσκασε μια είδηση που έφερε τα πράγματα τούμπα. Που μας τσίγκλισε το ενδιαφέρον. Που μας έριξε το τυράκι κι εμείς το τσιμπήσαμε ακαριαία. Ναι, επιστρέφει ο Obi-Wan Kenobi και θα είναι ξανά ο Ewan McGregor.

Σύμφωνα με το Deadline και μια σειρά ακόμα από αξιόπιστες πηγές που είχαν το ίδιο ρεπορτάζ, η νέα πλατφόρμα Disney+ θα έχει μια τηλεοπτική σειρά Obi-Wan με τον 48χρονο ηθοποιό που έχουμε να δούμε στον ρόλο από το 2005. Οι φήμες βέβαια υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό, με τον McGregor να κάνει κι ένα φωνητικό cameo στο Force Awakens, αλλά είναι φυσικά η πρώτη φορά που επιβεβαιώνεται. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τίποτα άλλο, αλλά δεν πειράζει, αυτό αρκεί.

Και μην ξεχνάτε ποτέ:

Best of internet