Quantcast

Αυτό είναι το trailer για την 7η και τελευταία σεζόν του Orange Is the New Black, καλή λευτεριά να ‘χουμε

Άντε και καλή τύχη μάγκισσες

THE NERDSTREAM

27 Ιουνίου 2019

Θυμάστε πίσω στο 2013, φίλες και φίλοι, όταν το Netflix ακόμα ήταν κάτι παντελώς άγνωστο κι όσοι το ήξεραν γνώριζαν απλώς ότι φυτοζωούσε χάνοντας λεφτά από το 1997; Ε, τότε το 2013, πριν οι λέξεις streaming και binge-watching μπούνε στο λεξιλόγιο της γιαγιάς σας που αναγνωρίζει τον Sin Boy, υπήρξαν δύο σειρές που έβαλαν την πλατφόρμα στον τηλεοπτικό χάρτη. Η πρώτη ήταν το House of Cards κι η δεύτερη ήταν το Orange Is the New Black.

Κι ενώ η πρώτη έκλεισε κακήν κακώς φέτος το φθινόπωρο μετά την απόλυση του Kevin Spacey λόγω πολλαπλών περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης, τώρα έφτασε κι η σειρά του δεύτερου να κλείσει τον κύκλο του. Για την ακρίβεια, η σειρά της Jenji Kohan που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο της Piper Kerman ολοκληρώνεται φέτος με την 7η και τελευταία σεζόν της, όπως γνωρίζαμε ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο.

Δείτε εδώ το επίσημο trailer του φινάλε που έδωσε χτες στην κυκλοφορία το Netflix:

Και μαζί μ’ αυτό τσεκάρετε κι αυτό το πανέμορφο βίντεο όπου τα μέλη του καστ αποχαιρετούν τη σειρά μετά την ανακοίνωση πως η επερχόμενη σεζόν θα είναι η τελευταία:

Καθώς περιμένουμε το φινάλε στις 26 Ιουλίου, λοιπόν, κρατάμε το γεγονός πως το Orange Is the New Black έγινε η σειρά του Netflix με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση, κέρδισε τρία βραβεία Emmy κι επίσης αποτέλεσε το φόντο για την σπουδαία επιστροφή της λατρεμένης Σοράγια στις μεγάλες επιτυχίες.

Κατά τ’ άλλα, εμείς για κάποιον μυστηριώδη λόγο εμείς ακόμα περιμένουμε τον 6ο τίτλο στο ελληνικό Netflix.

Best of internet