Quantcast

Έναν καλύτερο θάνατο για την Cersei ήθελε η Lena Headey, αλλά οι θεοί του Game of Thrones της είπαν όχι σήμερα

Ο καιρός περνάει κι οι ηθοποιοί νιώθουν πιο άνετα με το να κράξουν το φινάλε

THE NERDSTREAM

18 Ιουνίου 2019

Περνάει ο καιρός, φίλες και φίλοι, επουλώνεται σιγά σιγά το τραύμα, κι ο λαός νιώθει όλο και πιο άνετα στο να εκφράσει τα πραγματικά του συναισθήματα. Βασικά, εννοούμε ότι τα μέλη του καστ του Game of Thrones δεν δεσμεύονται πια από το συμβόλαιό τους να προσποιούνται ότι τους άρεσε το φινάλε της σειράς.

Κι ενώ ακόμα προσπαθούμε να σταματήσουμε να γελάμε με το γεγονός ότι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς κατεβαίνει για βραβείο Emmy σεναρίου, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Lena Headey, δηλαδή η Cersei Lannister της καρδιάς μας, μίλησε με το The Guardian και αποκάλυψε πως, ω θεοί, ξενέρωσε κι αυτή τα μάλα με τον ντεκαυλέ τρόπο που πέθανε ο χαρακτήρας της.

Στην ερώτηση τι θα έλεγε στους δημιουργούς της σειράς, David Benioff και D.B. Weiss, αν βρισκόντουσαν να τα πιούνε και να τα πούνε για το φινάλε, απάντησε πως θα τους ζητούσε έναν καλύτερο θάνατο. Έπειτα, είπε να το αναπτύξει λίγο παραπάνω λέγοντας: “Προφανώς ονειρεύεσαι πώς θα σε σκοτώσουν. Σε αυτή τη σειρά θα μπορούσε να είχε συμβεί με τον οποιοδήποτε τρόπο. Οπότε κάπως με χάλασε. Αλλά καταλαβαίνω ότι δεν θα μπορούσαν να έχουν ικανοποιήσει τους πάντες.”

Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι γενικά οι πρωταγωνιστές της σειράς είχαν προσπαθήσει να μας προειδοποιήσουν με διάφορους τρόπους κατά το παρελθόν.

Best of internet