Quantcast

Chernobyl: Χεστείτε ακόμα περισσότερο με την τρομακτική πιστότητα στα πρόσωπα της πραγματικής ιστορίας

Το HBO βάρεσε διάνα μετά την απογοήτευση του Game of Thrones

THE NERDSTREAM

4 Ιουνίου 2019

Μετά την απογοήτευση που μοίρασε απλόχερα στην ανθρωπότητα το φινάλε του Game of Thrones, το πανούργο HBO είχε στο τσεπάκι του μια σειρά ώστε να εξευμενίσει τους θεούς του ηφαιστείου τους εξαγριωμένους fans και να κερδίσει ξανά την θέση του καλύτερου τηλεοπτικού δικτύου στην καρδιά τους. Και κάπως έτσι, σχεδόν από το πουθενά, το Chernobyl έγινε ίσως η πιο hyped νέα σειρά του 2019 μέχρι στιγμής.

Αφηγούμενο την πραγματική πυρηνική καταστροφή του 1986, το Chernobyl κέρδισε τις εντυπώσεις ποντάροντας στην σκοτεινή, τρομακτική ατμόσφαιρα αλλά και την βαθιά ρεαλιστική απεικόνιση μιας τέτοιας ανθρώπινης τραγωδίας. Και βάζοντας στο επίκεντρο τους ανθρώπους που έπαιξαν κεντρικό ρόλο στις εξελίξεις, από το επίπεδο των πυροσβεστών και των επιστημόνων μέχρι τα πολιτικά στελέχη, η σειρά αποδείχτηκε επίσης τρομερά πιστή ως προς την εμφάνιση αυτών των ανθρώπων.

Ρίξτε μια ματιά στην τρομακτική ομοιότητα των πρωταγωνιστών της σειράς με τα πραγματικά πρόσωπα της ιστορίας, θαυμάζοντας την δουλειά της Nina Gold, η οποία ήταν επίσης casting director στα Game of Thrones, The Crown, The King’s Speech και The Theory of Everything. Επίσης, κι η πιστότητα όσον αφορά τα τοπία, τα κτίρια και τους εσωτερικούς χώρους είναι εξίσου εντυπωσιακή.

Best of internet