Quantcast

Οι πρώτες εικόνες από το Mandalorian μας προετοιμάζουν για φάση Clint Eastwood στο διάστημα

Το Star Wars από space opera το πάει σε space western

THE NERDSTREAM

15 Απριλίου 2019

Όχι ρε, δεν θα μπουχτίσουμε καθόλου με Star Wars μέχρι την αιωνιότητα, μην το ξαναπείτε αυτό. Μπορεί η κυρίως τριλογία να κλείνει αυτόν το Δεκέμβριο με το 9o επεισόδιο Star Wars, αλλά κατά τ’ άλλα ετοιμάζεται ένας ωκεανός ταινιών και σειρών για τα επόμενα χρόνια από την Disney.

Ούτως ή άλλως, καθώς η αυτοκρατορία του μικιμάου ετοιμάζεται να μπει για τα καλά στην θανατηφόρα κούρσα του streaming, εγκαινιάζοντας σύντομα τη δική της πλατφόρμα, η λογική λέει ότι θα ακολουθήσουν πολλά Star Wars πραματάκια στη μικρή οθόνη. Μια πρώτη γεύση από αυτήν την πλατφόρμα πήραμε ήδη την προηγούμενη βδομάδα:

Προς το παρόν, η πρώτη live-action σειρά που αναμένουμε είναι το Mandalorian, δηλαδή αυτό που ξεκίνησε σαν πιθανή solo σειρά Boba Fett αλλά τελικά εξελίχθηκε σε κάτι πιο ευρύ. Για την ακρίβεια, έχουμε τον Pedro Pascal του Game of Thrones και του Narcos στον ρόλο ενός μοναχικού πιστολέρο μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας, ενώ δίπλα του συναντούμε τον Carl Weathers, το Nick Nolte και -ΝΑΙ ΓΤΧ- τον Werner Herzog.

Και τώρα, λοιπόν, η Disney έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από τη σειρά, οι οποίες μας προετοιμάζουν για space western καταστάσεις που παραπέμπουν σε Clint Eastwood, σύμφωνα και με πηγές κοντά στην παραγωγή του Mandalorian. Τσεκάρετε:

Best of internet