Quantcast

Το Beverly Hills 90210 επιστρέφει με το αρχικό του καστ, αλλά θα μοιάζει περισσότερο με καλιφορνέζικο Black Mirror

Η φάση είναι τόσο 2019 που ακόμα και το Beverly Hills γίνεται meta

THE NERDSTREAM

1 Μαρτίου 2019

Λοιπόν, ναι, προφανώς και μεγαλώσαμε με Beverly Hills 90210, Μπέβερλι Χιλς τέλος πάντων. Αφενός γιατί, ΟΚ, στα 90s ήταν αδύνατον να ξεφύγεις από την σειρά αυτή (και το κολλητικό ίντρο της). Αφετέρου γιατί κατά το πρώιμο ελληνικό ίντερνετ, πριν το YouTube και το Facebook δηλαδή, γαλουχηθήκαμε στο λεπτό, διακριτικό χιούμορ των παρωδιών Μπέβερλι Χιλς.

Με λίγα λόγια, για να μην φλυαρούμε κιόλας, θα ήταν αδύνατο να μας αφήσει εντελώς ανεπηρέαστους η είδησης ότι σκάει νέο τηλεοπτικό Beverly Hills 90210 με το αρχικό καστ της σειράς. Οι Brian Austin Green, Tori Spelling, Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering και Gabrielle Carteris (δηλαδή σχεδόν ολόκληρο το ορίτζιναλ παρεάκι) πρόκειται να επιστρέψουν, λοιπόν, με 6 επεισόδια που θα φέρουν τον λιτό τίτλο 90210.

Το 90210, όμως, θα έχει μια σημαντική διαφορά από τα υπόλοιπα αδιάφορα sequels και reboots του Μπέβερλι Χιλς. Για την ακρίβεια, οι παραπάνω ηθοποιοί δεν θα υποδύονται τους χαρακτήρες της γνωστής σειράς, αλλά θα υποδύονται τους εαυτούς τους σε ένα υποθετικό σενάριο όπου ένας από αυτούς προτείνει να κάνουν ένα reboot της σειράς μετά από είκοσι χρόνια. Ναι, καλά διαβάσατε, τώρα ξαναδιαβάστε το κι άλλη μια φορά για να το πιάσετε σίγουρα. Η πραγματικότητα έχει διαρραγεί. Το Black Mirror χαμογελάει στις σκιές.

Πάντως, για την ιστορία να πούμε αφενός ότι εμείς έχουμε κάνει καλύτερο reboot κι αφετέρου λείπουν οι Shannen Doherty και Luke Perry, με τον δεύτερο να νοσηλεύεται από χτες έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό – για το οποίο του ευχόμαστε περαστικά.

Best of internet