Quantcast

Η Τριλογία του Philip Pullman έρχεται στο BBC για να γίνει απ’ το πουθενά το νέο Game of Thrones

Κι έχουμε το πρώτο trailer

THE NERDSTREAM

26 Φεβρουαρίου 2019

Είναι γνωστό: τώρα που το Game of Thrones τελειώνει, πρόκειται να εξαπολυθεί ένας μέγας ψυχρός πόλεμος μεταξύ τηλεοπτικών δικτύων και streaming πλατφορμών προκειμένου να βρεθεί ο διάδοχος της σειράς φαντασίας, σεξ και ίντριγκας του HBO. Ήδη έρχεται prequel του Game of Thrones, έρχεται νέο Lord of the Rings, έρχεται νέο Conan, έρχεται The Witcher, έρχεται νέο Narnia, έρχεται The Dark Tower, έρχεται Wheel of Time. Έρχονται πραματάκια γενικά.

ΟΚ, προφανώς τα περισσότερα από αυτά θα αποδειχτούν μέγιστες φόλες, αλλά ο λαός περιμένει εκείνη την μία σειρά που θα καλύπτει πλέον τις Westeros χαρμάνες μετά το τέλος του Game of Thrones, αφού ο George R.R. Martin δε λέει να γράψει νέο βιβλίο κι οι άλλες του σειρές είναι, εχμ, κακές. Ε, προς το παρόν βάζουμε τα λεφτά μας σίγουρα στο His Dark Materials του BBC (σε συμπαραγωγή με το ΗΒΟ). Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά της τριλογίας φαντασίας του Philip Pullman που μεταφράστηκε στα ελληνικά ως Η Τριλογία του Κόσμου – κι η οποία εν γένει αγαπήθηκε τα μάλα από το κοινό.

Εδώ, λοιπόν, έχουμε τον πολύ έμπειρο τηλεοπτικά και κινηματογραφικά Jack Thorne να υπογράφει το σενάριο της σειράς, ενώ την σκηνοθεσία των επεισοδίων θα αναλάβει o Tom Hooper του The King’s Speech και του Les Miserables. Εξίσου εντυπωσιακό θα είναι και το καστ της σειράς, το οποίο περιλαμβάνει την Dafne Keen του Logan, τον James McAvoy, τον Lin-Manuel Miranda και την Ruth Wilson μεταξύ άλλων. Για την ιστορία, βέβαια, το έργο του Pullman έχει μεταφερθεί και μια φορά στο σινεμά με το απαράδεκτο The Golden Compass του 2007, αλλά εκτιμούμε ότι φέτος τα πράματα θα πάνε καλύτερα.

Το His Dark Materials αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2019 κι αυτό εδώ είναι το φρεσκότατο πρώτο teaser trailer:

Best of internet