Quantcast

Τερματίζουν την καθολική swagίλα οι Jude Law και John Malkovich στις πρώτες εικόνες του New Pope

Με Paolo Sorrentino ξανά στο τιμόνι φυσικά

THE NERDSTREAM

10 Ιανουαρίου 2019

Θυμάστε πόσο καλή σειρά ήταν το The Young Pope αγαπητοί αναγνώστες και αναγνώστριες; Φυσικά και θυμάστε, δύο χρόνια έχουν περάσει μόνο από τον Ιανουάριο του 2017 που το ΗΒΟ ντεμπούταρε την limited σειρά του Ιταλού γουστόζικου σκηνοθέτη Paolo Sorrentino με τον Jude Law να υποδύεται τον πιο swag πάπα όλων των εποχών. Και τώρα ήρθε η ώρα να συνεχίσουμε την ιστορία του, πάλι δια χειρός Sorrentino, πάλι με Law, αλλά και με μια ιδανική νέα προσθήκη.

Τα χαρμόσυνα νέα είχαν έρθει ήδη από το περασμένο καλοκαίρι: η σειρά αφενός θα έχει συνέχεια με το The New Pope κι αφετέρου συμπρωταγωνιστής θα είναι ο λατρεμένος John Malkovich. Τυπικά δεν πρόκειται για δεύτερη σεζόν αλλά για μια νέα limited σειρά, αλλά ΟΚ όπως θέλει ας το πει ο καθένας, δεν θα τσακωθούμε. Κι ενώ ακόμα δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα όσον αφορά την πλοκή του The New Pope, το ΗΒΟ έδωσε στη φόρα την πρώτη επίσημη εικόνα από τη σειρά:

Ναι, όσο καμαρώνετε τους δύο πιο swag πάπες που έχουν παρελάσει ποτέ από οθόνη, αναλογιστείτε επίσης πως οι παραγωγοί του Young/New Pope ετοιμάζουν επίσης μια γκράντε τηλεοπτική βιογραφία της Audrey Hepburn, γιατί αν δεν σκαμπάζουν αυτοί από ατελείωτο στυλ τότε ποιος σκαμπάζει;

Best of internet