Quantcast

Αυτό είναι το πρώτο βίντεο από τη νέα σεζόν Peaky Blinders, ουρλιάξτε ελεύθερα

Η φιλήσυχη οικογένεια Shelby επιστρέφει στο BBC

THE NERDSTREAM

2 Ιανουαρίου 2019

Μ’ αυτά και μ’ εκείνα, φίλες και φίλοι, έχει περάσει πάνω από 1 χρόνος από τότε που είδαμε την τελευταία σεζόν του Peaky Blinders στις οθόνες μας. Και ναι, δεν θα πούμε ψέματα: μας έχει λείψει, γιατί είναι μια από τις πιο εθιστικές σειρές που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Κι ενώ τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκε ότι αρχίζουν τα γυρίσματα του 5ου κύκλου, ακόμα το BBC δε μας έχει δώσει ημερομηνία. Μας είχε δώσει, όμως, κάποιες πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της νέας σεζόν για να ‘χουμε να λιγουρευόμαστε. Κι ενώ ακόμα δεν έχουμε δει ούτε teaser ούτε trailer, το BBC έβγαλε στην φόρα τα πρώτα πλάνα του 5ου κύκλου:

Στο βίντεο του βρετανικού καναλιού για το 2019, λοιπόν, βλέπουμε τις πρώτες εικόνες από τον επερχόμενο κύκλο Peaky Blinders, μαζί με πλάνα από τις πολυ-αναμενόμενες νέες σεζόν σειρών σαν το Luther και το Killing Eve. Σίγουρα αυτά τα πλάνα δε μας λένε και πολλά για την πλοκή, αλλά ξέρουμε ότι ο νέος κύκλος θα μπαίνει στην δεκαετία του ’30, οπότε η μεγάλη ύφεση και η άνοδος του φασισμού σίγουρα θα παίζουν έναν ρόλο στην εξέλιξη της σειράς. Έτσι κι αλλιώς, όπως έχει πει παλιότερα ο δημιουργός της σειράς, το Peaky Blinders θα τελειώσει με τις πρώτες σειρήνες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Μέχρι τότε, ας καμαρώσουμε λίγο καβαλάρη Tommy:

Best of internet