Quantcast

Έρχεται η δεύτερη σεζόν Altered Carbon, γιατί ο λαός δεν χορταίνει δυστοπίες

Ούτε σκληρά καριολίκια

THE NERDSTREAM

17 Δεκεμβρίου 2018

Πίσω στον μακρινό πλέον Φεβρουάριο της φετινής χρονιάς, το Netflix έριξε στην πιάτσα ένα δυνατό sci-fi χαρτί που τελικά αποδείχτηκε και μέγιστη επιτυχία. Ήταν το Altered Carbon, το σκληροκαριόλικο noir cyberpunk που βασίστηκε στο ομώνυμο υπερμέγεθες μυθιστόρημα του Richard K. Morgan από το 2002.

ΟΚ, μπορεί η σειρά να είχε μερικά προβληματάκια στην αφήγηση και το ρυθμό, αλλά γενικά ήταν μια απολαυστικότατη στο προσθήκη στο δυστοπικό λούνα-παρκ μέσα στο οποίο ζούμε έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με το Google Trends, δε, ήταν η δεύτερη πιο περιζήτητη τηλεοπτική σειρά στις ιντερνετικές αναζητήσεις, πράγμα αν μη τι άλλο αρκετά εντυπωσιακό δεδομένου του ανταγωνισμού.

Τώρα λοιπόν, το Altered Carbon ετοιμάζεται σιγά σιγά να επιστρέψει στις οθόνες. Συγκεκριμένα, η νέα χρονιά πρόκειται να φέρει και το ξεκίνημα της παραγωγής του δεύτερου κύκλου, σύμφωνα με τα στοιχεία του Production Weekly. Τα γυρίσματα αναμένεται να κρατήσουν περίπου μέχρι τον Ιούνιο, οπότε όλα δείχνουν ότι λογικά θα καταφέρει να φτάσει στις οθόνες μας πριν τελειώσει το 2019 – πράγμα καλό και ευπρόσδεκτο. Στο τιμόνι της σειράς συνεχίζει να είναι η Laeta Kalogridis, ενώ ο πρωταγωνιστικός ρόλος αυτήν την φορά θα παιχτεί από τον Anthony Mackie, γνωστότερο ως Falcon στο Marvel Cinematic Universe.

Best of internet