Quantcast

O Punisher επιστρέφει πολύ σύντομα, αλλά μην περιμένετε να ξαναδείτε Daredevil και Defenders στα κοντά

Μην κανονίσετε κάτι το Γενάρη

THE NERDSTREAM

13 Δεκεμβρίου 2018

Ναι, έχει γίνει τριμπούρδελο η φάση των σειρών Marvel στο Netflix. Πρώτα κόπηκε το Iron Fist. Μετά κόπηκε το Luke Cage. Και μετά το χοντρύνανε, κόβοντας και το Daredevil πάνω στο άνθος της ηλικίας του. Αυτό, βέβαια, άφηνε ένα ερωτηματικό όσον αφορά το μέλλον του Punisher και της Jessica Jones, μιας και αμφότερα είχαν ήδη στα σκαριά την επόμενη σεζόν τους στη streaming πλατφόρμα.

Έχουμε καλά και κακά νέα, λοιπόν. Τα καλά νέα είναι πως το Netflix ανακοίνωσε (σε ένα βίντεο με τις επερχόμενες κυκλοφορίες του επόμενου μήνα) χτες ότι ο Punisher πρόκειται να επιστρέψει γαμιώντας κάποια στιγμή μέσα στον Ιανουάριο. Παράλληλα, μέσα στην ερχόμενη χρονιά περιμένουμε και τον 3ο κύκλο της Jessica Jones.

Τα κακά νέα, από την άλλη, είναι τα εξής. Αρχικά, όλοι είχαμε υποθέσει ότι τα μαζικά κοψίματα έμοιαζαν περισσότερο με ξεκαθάρισμα της Disney εν όψει της κυκλοφορίας της δικής της streaming πλατφόρμας, όπου και λογικά θα περιμέναμε να μεταφερθούν το επόμενο διάστημα. Δυστυχώς, όμως, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety, δεν πρόκειται να τα δούμε σύντομα στο Disney+.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπήρχε ένας όρος στο Netflix που έλεγε ότι οι συγκεκριμένοι χαρακτήρες πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον 2 χρόνια μετά το ενδεχόμενο κόψιμό τους για να εμφανιστούν σε οποιαδήποτε μη-Netflix ταινία ή σειρά. Με λίγα λόγια, ακόμα κι αν πάνε στην πλατφόρμα της Disney, αποκλείεται να επιστρέψουν πριν το τέλος του 2020. Κι η Jessica Jones, αν κοπεί κι αυτή, το 2021. Εδώ υπάρχει όμως κι ένας αστερίσκος για τον Punisher, αφού δεν περιλαμβανόταν στο αρχικό ντηλ.

Μπέρδεμα γενικά, ίδωμεν.

Best of internet