Quantcast

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου κύκλου Peaky Blinders

Μπέρμιγχαμ-Ντιτρόιτ, ένα τσιγάρο δρόμος

THE NERDSTREAM

18 Οκτωβρίου 2018

Περίπου ένας μήνας έχει περάσει απ’ όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα του 5ου κύκλου Peaky Blinders, λίγο καιρό αφότου ο δημιουργός του, Steven Knight, επιβεβαίωσε ότι θα έχουμε νέα σεζόν μέσα στο 2019, και λίγο αργότερα δήλωσε ότι έπειτα θα ακολουθήσει σίγουρα και 6ος κύκλος για την γλυκύτατη, φιλήσυχη οικογένεια από το Μπέρμιγχαμ.

Και τώρα, λοιπόν, σύμφωνα με το αναλυτικό ρεπορτάζ του Digital Spy, έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες για τα γυρίσματα και τα πρώτα ακριβή στοιχεία για την πλοκή της νέας σεζόν. Πρώτα απ’ όλα, η σημαντική προσθήκη στο καστ γι’ αυτήν την σεζόν είναι η Anya Taylor-Joy, γνωστή και λατρεμένη πρωτίστως για τον ρόλο της στο εξαιρετικό horror The VVitch.

Έτσι, στη νέα σεζόν θα έχουμε συναπαντήματα μεταξύ Αμερικής και Αγγλίας, αφού η διακριτική επιχείρηση των Shelby ετοιμάζεται να ανοίξει χοντρές μπίζνες με την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, οπότε το νταλαβέρι μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Ντιτρόιτ αναμένεται να στενέψουν αρκετά.

Κατά τ’ άλλα, κάποια πράγματα θα μείνουν σταθερά. Να, για παράδειγμα, αν είχατε ανησυχήσει, ο Cillian Murphy θα συνεχίσει να καβαλάει αγέρωχος μαύρα άτια ώστε να γαμήσει την ζωή των πάντων γύρω του, καταφέρνοντας να παραμείνει εξαιρετικά συμπαθής και εθιστικός γτχ.

Best of internet