Quantcast

Το πρώτο trailer της τρίτης σεζόν True Detective υπόσχεται βαθύ, πηχτό, απέραντο σκοτάδι

Κι ο οσκαρούχος Mahershala Ali ετοιμάζεται να δώσει ρέστα

THE NERDSTREAM

27 Αυγούστου 2018

Ναι, ο τρίτος κύκλος του True Detective κατάφερε να μας κάνει ξανά αισιόδοξους. Η πρώτη σεζόν της σειράς ήταν εξαιρετικά ελπιδοφόρα για τη συνέχεια, αλλά η δεύτερη, ομολογουμένως, πήρε αυτές τις ελπίδες, τις τσαλάκωσε και τις πέταξε στα σκουπίδια σαν απόδειξη από σούπερ μάρκετ. Από τότε, λοιπόν, περάσανε τρία ολόκληρα χρόνια, και τώρα η σειρά του HBO είναι και πάλι έτοιμη να διεκδικήσει την θέση της στο τηλεοπτικό πάνθεον της εποχής μας.

Με τον Mahershala Ali του House of Cards, του Luke Cage και φυσικά του Moonlight (για το οποίο βραβεύθηκε με Όσκαρ Β’ Ρόλου) να πρωταγωνιστεί, τον Jeremy Saulnier (που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στο αμερικάνικο σινεμά με τα εκπληκτικά Blue Ruin και Green Room) να σκηνοθετεί, τον David Milch του υπερ-αγαπημένου και αδικοχαμένου Deadwood να υπογράφει το σενάριο και, βέβαια, τον Nic Pizzolatto να βρίσκεται επικεφαλής της σειράς, η τρίτη σεζόν του True Detective μοιάζει να χρειάζεται ένα θαύμα ώστε να καταφέρει να μην βγει γαμάτη.

Χτες, λοιπόν, το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer του τρίτου κύκλου, το οποίο, ευτυχώς, επιβεβαιώνει τις αισιόδοξες προβλέψεις μας για το μέλλον την anthology σειράς. Έρχεται τον Ιανουάριο του 2019.

Best of internet