Quantcast

Η αγαπημένη ατάκα του Μπράιαν Κράνστον από το Breaking Bad δεν είναι αυτή που φαντάζεστε

Ο Walter White μιλάει για τις αγαπημένες του στιγμές με αφορμή τα 10 χρόνια της σειράς

THE NERDSTREAM

11 Ιουλίου 2018

Ναι, 10 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την πρεμιέρα του Breaking Bad στην αμερικάνικη τηλεόραση το 2008. Νιώσατε γέροι; Νιώσατε. ΟΚ, προχωράμε. Με αφορμή την επέτειο της σειράς που ταυτίστηκε όσο λίγες με την ώριμη golden era των τηλεοπτικών σειρών, λοιπόν, το καστ του Breaking Bad έκανε τον τελευταίο καιρό μια σειρά από reunions για να το γιορτάσει.

Μια στάση σ’ αυτά τα reunions ήταν και το μεγάλο αφιέρωμα του Entertainment Weekly, το οποίο μίλησε με τους Bryan Cranston, Aaron Paul, Betsy Brandt, Dean Norris και άλλους πρωταγωνιστές της σειράς. Μιας και προφανώς δεν υπήρχε περίπτωση να πληρώσουμε για να διαβάσουμε Entertainment Weekly, είδαμε ότι χτες δημοσίευσαν στο site τους ένα κομμάτι της συνέντευξης με τον Μπράιαν Κράνστον, τον αγαπημένο μας Walter White δηλαδή, κι εκεί διαβάσαμε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα.

Ως γνωστόν, το Breaking Bad ήταν γεμάτο με αξέχαστες ατάκες και στιγμές, οπότε υπάρχει ένα έξτρα ενδιαφέρον για το ποια ήταν η αγαπημένη του ίδιου του Μπράιαν Κράνστον. Όχι όμως, δεν είναι ούτε το “I am the one who knocks“, ούτε το “Say my name“. H αγαπημένη ατάκα του Walter White για τον άνθρωπο που τον ενσάρκωσε έρχεται από το 9ο επεισόδιο της 5ης σεζόν, όταν ο πράκτορας Hank έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον White, κάτι στο οποίο ο τελευταίος απαντάει: “If that’s true, if you don’t know who I am, then maybe your best course would be to tread lightly“.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη σκηνή και θυμηθείτε πως έγιναν τα πράγματα σ’ αυτό το σκληρά καριόλικο στιγμιότυπο:

Best of internet