Quantcast

Μεγάλα γούστα θα βγούνε στο φινάλε του Game of Thrones, σύμφωνα με τον ίδιο τον Τζέιμι Λάνιστερ

Ο Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου μιλάει για το μεγάλο αντίο του Game of Thrones

THE NERDSTREAM

21 Ιουνίου 2018

To Game of Thrones θα τελειώσει φίλοι και φίλες, και να δω τι θα κάνουμε μετά. Με τι θα ασχολούμαστε, πώς θα είναι η ζωή μας, πώς θα κυλάει η καθημερινότητα. ΟΚ, η αλήθεια είναι ότι μάλλον δεν θα αλλάξουν και πολλά, αφού λογικά θα αρμέξουν ό,τι μπορούν με prequels ή spinoffs και τα σχετικά, αλλά δεν πειράζει – ας το δραματοποιήσουμε λίγο.

Καθώς λοιπόν οι πρωταγωνιστές της σειράς του HBO αποχαιρετούν σιγά-σιγά τους χαρακτήρες που τους έκαναν διάσημους, ο Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου (δηλαδή ο Τζέιμι Λάνιστερ) μιλάει στο Variety και λέει κάμποσα πράγματα για το Game of Thrones και το φινάλε του. Όπως λέει κι ο ίδιος, δεν έχει τελειώσει 100% τα γυρίσματα, αλλά έχει γυρίσει την τελευταία του σκηνή στη σειρά ως Τζέιμι:

Χωρίς προφανώς να αποκαλύπτει την πλοκή του επικού φινάλε, δηλώνει ότι οι σεναριογράφοι D.B. Weiss και David Benioff  έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά. Πιο συγκεκριμένα, λέει ότι αυτά τα μόλις 6 επεισόδια της τελευταίας σεζόν χρειάστηκαν περισσότερη δουλειά και κόπο απ’ όσο οι δύο προηγούμενοι κύκλοι μαζί. Παράλληλα, μιλάει και για τις πιο σκληρές σκηνές του Game of Thrones και τον τρόπο που τις χειρίστηκαν οι δημιουργοί του, λέγοντας πως μερικά πράγματα δεν τα άντεξε ούτε ο ίδιος – όπως τον θάνατο της Shireen ή τον θηλασμό του Robin Arryn:

Όπως και να ‘χει, θα είναι δύσκολο να ξεσυνηθίσουμε την τηλεοπτική αναμονή και τον ιντερνετικό πανζουρλισμό που συνοδεύει το φαινόμενο Game of Thrones εδώ και 7 χρόνια αλλά τι να κάνουμε, θα προσπαθήσουμε. Μέχρι τότε, κρατάμε βασανιστικά την ανάσα μας ως το 2019 που θα φτάσει στις οθόνες μας η 8η και τελευταία σεζόν της σειράς.

Best of internet