Quantcast

Το θρυλικό Thundercats ξανάρχεται και μάλλον θα προκαλέσει την οργή του Μάμρα

Ας πούμε πως η σειρά που ετοιμάζει η Warner δε θα έχει και μεγάλη σχέση με το αυθεντικό

THE NERDSTREAM

19 Μαΐου 2018

Νομίζουμε πως δεν υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα (αλλά και στο εξωτερικό)που να μεγάλωσε στα late 80s και στα 90s και να μην θυμάται το Thundercats. Η σειρά του 1985 είναι από τα πιο κλασσικά animation και πολύς κόσμος άνετα κάθεται να δει ακόμη και τώρα τις περιπέτειες του Lion-O, της Cheetara, του Panthro και των υπόλοιπων εξόριστων από τη Thundera . Αυτό δυστυχώς, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, το κάνει πρώτης τάξης στόχο για κάποιου είδους revival, και το συγκεκριμένο θα είναι λίγο πιο προβληματικό από τα συνηθισμένα.

Όπως μαθαίνουμε από το EW, η Warner Bros. Animation έχει βάλει μπροστά τη διαδικασία επανεκκίνησης της σειράς με τον τίτλο ThunderCats Roar. Ευτυχώς ή δυστυχώς (με το δεύτερο να είναι το πιο πιθανό), η σειρά θα έχει ένα τελείως διαφορετικό στυλ, πολύ πιο καρτουνίστικο και πολύ πιο εστιασμένο στην κωμωδία, σε αντίθεση με την έντονα action αυθεντική σειρά των 80s.

Δείτε και μόνοι σας το trailer:

Mερικές από τις φωνές του cast θα είναι οι Max Mittelman στο ρόλο των Lion-O και Wilykat, η Erica Lindbeck ως Cheetara και Wilykit, ο Patrick Seitz ως Tygra και Mumm-Ra και ο Chris Jai Alex ως Panthro. Το ThunderCats Roar θα κάνει πρεμιέρα στο Cartoon Network το 2019.

Best of internet