Quantcast

Η τελευταία μάχη του Game of Thrones θα είναι η μεγαλύτερη της σειράς και χρειάστηκε 55 μέρες για να γυριστεί

Κι άλλες τόσες που θα κλαίμε μετά, μάλλον

THE NERDSTREAM

10 Απριλίου 2018

Κακά τα ψέματα, οι σκηνές μάχης στο Game of Thrones έχουν αλλάξει πολύ μέσα στα χρόνια. Το μπάτζετ ανεβαίνει, οι απαιτήσεις αυξάνονται – κι εκεί που στην αρχή έμοιαζε σαν να τις παίζουν 10 εναντίον 10 σε ένα χωράφι, στις τελευταίες σεζόν οι μάχες έχουν προσεγγίσει δυνατά επίπεδα επικότητας. Αυτήν την επικότητα, φίλες και φίλοι, σκοπεύει να τερματίσει το HBO στην μάχη που θα δούμε στην επερχόμενη 8η (και τελευταία σεζόν) της σειράς.

Σύμφωνα με έναν από τους βοηθούς σκηνοθέτη της σειράς,  Jonathan Quinlan, η μεγάλη μάχη της επόμενης σεζόν χρειάστηκε 55 ολόκληρες και συνεχόμενες νύχτες για να γυριστεί, όπως μάθαμε από ένα post του Instagram (το οποίο στη συνέχεια διέγραψε). Η μάχη θα διαδραματίζεται στο Winterfell και ο χρόνος των γυρισμάτων ήταν ο διπλάσιος απ’ αυτόν που χρειάστηκε για το Battle of the Bastards, μιας και η μέχρι-σήμερα-επικότερη-μάχη του GoT είχε γυριστεί μέσα σε 25 ημέρες.

Υπενθυμίζουμε βέβαια, σε περίπτωση που το είχατε ξεχάσει, ότι το Game of Thrones δεν θα επιστρέψει φέτος στις οθόνες μας, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2019 για την τελευταία σεζόν της σειράς (και το μακέλεμα που μας περιμένει), η οποία θα αποτελείται από 6 επεισόδια (μεγαλύτερης διάρκειας απ’ ό,τι συνήθως όμως).

Δείτε εδώ την φωτογραφία του Quinlan που πυροδότησε τις συζητήσεις για την υπερ-μάχη του 8ου κύκλου:

Best of internet