Quantcast

Το Rick and Morty κινδυνεύει να μείνει χωρίς 4η σεζόν και το internet έχει εξαγριωθεί

Το Adult Swim το παίζει δύσκολο μάλλον

THE NERDSTREAM

19 Μαρτίου 2018

Λοιπόν, μερικά πράγμα δεν είναι παίξε-γέλασε. Πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα. Πριν από λίγες μέρες, οι Run the Jewels συνεργάστηκαν με τους Rick & Morty και έφτιαξαν ένα hip hop βιντεοκλίπ, το οποίο δικαίως λατρεύτηκε και σχολιάστηκε ευρέως στα κακόφημα στενά του internet. Φυσικά, όπως ήταν λογικό, τα σχόλια πολλών στράφηκαν προς την αυτονόητη ερώτηση: τι θα γίνει με την 4η σεζόν του Rick and Morty; Κάπως έτσι το έθεσε κι ένας ευγενέστατος χρήστης του Twitter, ο οποίος απευθύνθηκε προς τον δημιουργό της σειράς Dan Harmon και, αφού τον χαρακτήρισε αλκοολικό τεμπελχανά, τον ρώτησε την επίμαχη ερώτηση. Η απάντηση που πήρε από τον ίδιο είναι η εξής.

Τι μας λέει λοιπόν ο Harmon με τον καθόλου σαρκαστικό του τρόπο; Ότι το Adult Swim ακόμα δεν έχει εγκρίνει τον επόμενο κύκλο του Rick and Morty. ΟΚ, αυτό δεν θα ήταν και πολύ παράξενο αν δεν είχαν περάσει σχεδόν 6 ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΜΗΝΕΣ από το κλείσιμο της 3ης σεζόν τον περασμένο Οκτώβριο. Κι ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι η 3η σεζόν ήρθε σχεδόν 2 χρόνια μετά την δεύτερη. Δηλαδή οι άνθρωποι στο Adult Swim τείνουν να παίζουν με τα όρια της λαϊκής υπομονής ούτως ή άλλως.

Ήδη στις αρχές της χρονιάς ο σεναριογράφος και παραγωγός της σειράς Ryan Ridley είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας ότι η αισιόδοξη πρόβλεψη είναι πως το Rick and Morty θα επιστρέψει προς τα τέλη του 2019, μιας και κανένας δεν είχε ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στον νέο κύκλο ακόμα. Ε, όταν έχεις αυτά τα δεδομένα στα χέρια σου, τότε το γεγονός πως το τηλεοπτικό δίκτυο δεν έχει εγκρίνει καν την επόμενη σεζόν μάλλον δεν είναι και πολύ καλή εξέλιξη.

Λοιπόν, επειδή αυτές τις μανούρες με τον Harmon και τα τηλεοπτικά δίκτυα τις ξαναζήσαμε με το Community, υπενθυμίζουμε:

Best of internet