Quantcast

Επιβεβαιωμένο πλέον ότι στο τέλος του Game of Thrones θα κλάψουνε μανούλες

Το HBO κάνει spoilers στον εαυτό του

THE NERDSTREAM

13 Μαρτίου 2018

Περίπου spoilers για την ακρίβεια αφού, ΟΚ, δεν ξέρουμε αν υπάρχει κανένας άνθρωπος στον πλανήτη που πίστευε ότι το τελευταίο επεισόδιο Game of Thrones θα έκλεινε την σειρά με έναν μεγάλο κόκκινο φιόγκο και όλα θα πήγαιναν μέλι-γάλα. Προφανώς περιμένουμε ότι θα γίνει κακός χαμός, αλλά αυτήν τη φορά το επιβεβαίωσε το ίδιο το HBO, προειδοποιώντας όσους δεν αντέχουν τις μεγάλες συγκινήσεις ώστε να απομακρυνθούν από την οθόνη.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο INTV Conference στο Ισραήλ, τα στελέχη του τηλεοπτικού δικτύου ανακοίνωσαν ότι, ναι, πολλοί από τους χαρακτήρες της σειράς δεν πρόκειται να την βγάλουν καθαρή, προσθέτοντας ότι τα μέλη του καστ έφυγαν με δάκρυα στα μάτια αφού παρέλαβαν τα σενάριά τους για την 8η και τελευταία σεζόν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, η Francesca Orsi, αντιπρόεδρος του HBO και υπεύθυνη για τις δραματικές σειρές της, δήλωσε ότι μετά την ομαδική ανάγνωση του σεναρίου όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν για ένα τέταρτο συνεχόμενα μέχρι να μουδιάσουν τα χέρια τους.

Ντάξει, ναι, προφανώς είναι η δουλειά τους να ανεβάζουν το hype με τέτοιες δηλώσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα περάσουμε δύσκολες στιγμές. Το πρόβλημα φυσικά είναι ότι, ως γνωστόν, η 8ος κύκλος της σειράς δεν θα έρθει φέτος αλλά τον Απρίλιο στο 2019. Μην ξενερώνετε όμως, αφού το HBO σκοπεύει να ξεζουμίσει την Game of Thrones λατρεία με μια σειρά από υπερ-παραγωγές spin-off, οι οποίες έχουν αρχίσει να ετοιμάζονται από τώρα.

Ήδη πάντως είχαμε πάρει μια γεύση του επερχόμενου πανικού χαζεύοντας τις φλογερές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς στην Ιρλανδία:

Best of internet