Quantcast

Το Black Mirror έρχεται για μια πέμπτη σεζόν στο Netflix, και δεν θα γλιτώσει κανείς

Το high tech μέλλον της ανθρωπότητας φαίνεται υπέροχα ζοφερό

THE NERDSTREAM

5 Μαρτίου 2018

Ακάθεκτη φαίνεται πως θα συνεχίσει να παράγει ζοφέρες προβλέψεις για το κοντινό μέλλον της ανθρωπότητας το γνωστό Black Mirror. Η επιτυχία της σειράς την έχει να κάνει να μεγαλώνει συνεχώς από την πρεμιέρα της (το Black Mirror πήγε στο Netflix τα τρία ανά επεισόδια ανά σεζόν για τους πρώτους δύο κύκλους έγιναν στη συνέχεια έξι) και μετά την πολύ δυνατή τέταρτη σεζόν ο κολοσσός του streaming πολύ λογικά ζήτησε από τον Charlie Brooker να μας σερβίρει άλλον έναν γύρο τεχνολογικής δυστοπίας.

Αυτό ακριβώς ανακοίνωσε το Netflix σήμερα Δευτέρα 5/3. Η ανακοίνωση της πέμπτης σεζόν συνοδεύτηκε από ένα κλιπάκι στο Twitter, όπου το Black Mirror προειδοποιεί πως “το μέλλον θα είναι λαμπρότερο από ποτέ“, κάτι το οποίο ακούγεται σαν περισσότερη απειλή παρά σαν οτιδήποτε άλλο. Το κλιπάκι περιλαμβάνει υλικό από μερικά από τα μέχρι τώρα πιο διάσημα επεισόδια της σειράς, όπως τα  “San Junipero” and “Be Right Back.”

Παρότι η συνέχεια του επιβεβαιώθηκε, το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της επόμενης σεζόν δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. Το σίγουρο είναι πως αφενός δεν έχουν ξεκινήσει και αφετέρου πως τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν (η οποία έκανε πρεμιέρα στα τέλη του 2017) είχαν ξεκινήσει περίπου τέτοια εποχή της περασμένης χρονιάς.

Άρα μπορούμε με σχετική ασφάλεια να υπολογίζουμε πως ο νέος κύκλος του Black Mirror θα έρθει στις οθόνες μας από το 2019 πια. Μια χρονιά που πολύ πιθανόν να συνδυάσει την επιστροφή των Stranger Things, Game of Thrones και True Detective. Όχι κι άσχημα να προστεθεί σε αυτά και άλλη μια σεζόν ανησυχίας για το αν ο φούρνος μικροκυμάτων μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

 

Best of internet