Quantcast

Πέθανε ο Lance Reddick του The Wire, το ίντερνετ και το Hollywood τον αποχαιρετούν

Αλλά τον πιο συγκινητικό αποχαιρετισμό τον έκακαν οι παίκτες του video game Destiny

THE NERDSTREAM

20 Μαρτίου 2023

Αυτή η είδηση πόνεσε, φίλες και φίλοι. Μεταξύ άλλων, επειδή ήταν και εντελώς ξαφνική. Αναφερόμαστε στο ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο μαθεύτηκε πως έφυγε από την ζωή ο Lance Reddick, σε ηλικία μόλις 60 ετών, από φυσικά αίτια σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκπροσώπου της οικογένειας, χωρίς να γνωστοποιηθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του.

O Reddick φυσικά ήταν γνωστός και λατρεμένος για τον ρόλο του ως Cedric Daniels στο αριστουργηματικό The Wire, ενώ η μεγάλη τηλεοπτική του πορεία περιελάμβανε επίσης σημαντικούς ρόλους σε σειρές σαν το Oz, το Fringe και το Lost. Στη μεγάλη οθόνη, δε, ο πιο γνωστός του ρόλος ήταν στο John Wick franchise, στο οποίο είχε εμφανιστεί από την αρχή του μέχρι και σήμερα.

Φυσικά, το γεγονός ότι πρωταγωνίστησε σε τόσο κεντρικό ρόλο στο The Wire τον κάνει πολύ αγαπημένο ηθοποιό για εμάς, κι είναι ο δεύτερος τέτοιος πόνος που τρώμε μετά τον θάνατο του Michael K. Williams το 2021. Αν θέλετε να θυμηθείτε γιατί ήταν τόσο λατρεμένος, ας φρεσκάρουμε την μνήμη σας λίγο:

Φυσικά, οι συντελεστές του The Wire ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να τον αποχαιρετίσουν:

Ενώ δεν έλειψαν και tributes ευρύτερα από τον χώρο του Hollywood και του θεάματος:

Ο πιο συγκινητικός αποχαιρετισμός βέβαια ήταν εκείνος των παικτών του video game Destiny 2, στο οποίο ο Reddick είχε δανείσει τη χαρακτηριστική φωνή του στον χαρακτήρα Commander Zavala. Οι gamers λοιπόν συγκεντρώθηκαν μέσα στο παιχνίδι για να αποτίσουν φόρο τιμής:

Best of internet